Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili A.Adayı Ziraat Mühendisi Semih Karademir parti örgütlerini ziyaretinde hediye olarak şeftali ve nektarini kullandı.

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için ayrılan Semih Karademir, adaylık başvurusunun ardından partisinin il ve merkez ilçe örgütlerini ziyaret etti. Sırasıyla CHP Adana İl Başkan Vekili Şahin Yeter, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel ve Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven’i ziyareti sırasında şeftali ve nektarin hediye etmesi anlamlı bulundu.

İl ve ilçe örgütleri sırasında kadın ve gençlik kolları üyeleriyle de bir süre sohbet eden Karademir, 25 Haziran sabahı Türkiye’nin CHP iktidarına uyanacağını ve tüm yurttaşlar için aydınlık özgür günlerin başlayacağını söyledi. Karademir, “Milli ve yerlilikten bahseden iktidar ülkeyi saman ithal eder hale getirdi. Milli ve yerlilik tarıma ve üreticiye destekten geçer. “ dedi.