MHP Adana İl Başkanlığı görevine seçilmesi münasebetiyle Sertan Duran’a tebrik ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Gündüz öğle saatlerinde başlayan ziyaret ve tebrikler akşam saatine kadar sürüyor. Kent protokolünün önde gelen temsilcilerinden başka ayrıca parti içi ve parti dışından çok sayıda kurum temsilcileri de gelerek Duran’ı kutladılar.

SAYISIZ KURUM TEMSİLCİSİ GELDİ

Bu kapsamda MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, MHP Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çelik, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Ramazan Kızılelma, MHP Karataş İlçe Başkanı Mete Başçı, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Selahattin Dolgun ve bağlı şube başkanları, Taşmedreseliler Adana İl Temsilcisi Fuat Toygar ve dava arkadaşları, Adana Yörükler Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve yönetimi, Adana Ülkücü işçiler Derneği Başkanı Cumali Yılmaz ve yönetimi, Çukurova Ülkü Ocağı Başkanı Emin Canlı ve yönetimi, Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve bağlı kurum temsilcileri, MHP Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam belediye meclis üyeleri, Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk, Adana Gençlik Spor ve İzcilik Derneği yönetimi, Cemalpaşa Dolmuş Kooperatifi yönetimi, İncirlik Dolmuş Kooperatifi yönetimi, Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Murat Yağmur ve birçok sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Sertan Duran’ı kutladılar, görevinde başarılar dilediler.

Bu arada, MHP Adana İl Başkanlığı adeta çiçek bahçesine döndü. Ziyarete gelen ve gelemeyen kişi ve kurum temsilcilerinin gönderdikleri çiçekler, makam odasına sığmayınca dört katlı binada merdivenlere alındı.

DURAN: BİZLERE ŞEVK, HEYECAN VE MANEVİ GÜÇ VERDİLER

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, yaptığı açıklamada “Günlerdir ziyaretimize gelip şahsımı ve değerli yöneticilerimizi kutlayıp hayırlar dileyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok saygıdeğer ziyaretçilerimiz bizlere şevk, heyecan ve manevi güç vermişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kutlu doğumunu gerçekleştiren, hareketimizin büyümesini sağlayan, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli gibi iki büyük devlet adamını Meclis’te kendisine temsilci seçmiş, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yanında sekiz de ilçe belediyesini veren Adana’ya çok şey borçluyuz. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm ziyaretçilerimize, onların nezdinde tüm hemşehrilerime, tüm vatandaşlarımıza şahsım ve yönetici arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, ocaklarımızla, tüm örgütlerimizle Adana’nın ve Adana’da yaşayan herkesin daima hizmetinde olduk, hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”