MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, bağlı belediyelerin yaptıkları hizmetleri yerlerinde inceleme gezilerine Pozantı ile devam etti. Önce Pozantı Belediye Başkanı Sami Baysal’ı makamında ziyaret eden Duran, ardından birlikte ilçeyi boydan boya gezdi. MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’ın ve MHP İl Başkan Yardımcısı Sedat Özer’in de hazır bulunduğu gezilerde şehir merkezi ve köylerdeki çalışmalar yerlerinde görüldü. Kimi yerlerde Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) bürokratları da gezilere katıldı.

ŞEHİT ERHAN KONUK’UN MEZARINA ZİYARET

Duran, Baysal ve Taşpınar, geçtiğimiz günlerde sel felaketine maruz kalan Aşcıbekirli köyünü ziyaret edip, seli önleyecek çalışmaları incelerken, Şehit Erhan Konuk’un mezarında da dua okudular. Aşcıbekirli, Karakışlakçı, Akçatekir Bürücek’deki biten ve devam eden yol çalışmaları da MHP heyetinin ziyaretleri arasında yer aldı. Bazı yerlerde muhtemel heyelan tehlikesine karşı örülen istinat duvarları ise göz doldurdu. Köylerde vatandaşlarla sohbeti ihmal etmeyen Duran ve Baysal, halkın sorunlarını da dinlediler.

SU KESİNTİSİNİ BİTİREN VANA DUALARLA AÇILDI

Akçatekir’le birlikte yaz aylarında nüfusu 200 bini geçen Pozantı’nın en önemli sorunlarından biri olan susuzluk ise tarihe karıştı. Hizmetleriyle tüm Adana’yı kuşatmaya devam eden ASKİ’nin Pozantı’da Pozantı Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği tarihi proje tamamlanırken, ASKİ vanası MHP heyetinin dualarıyla açıldı.

SAMİ BAYSAL’A YOĞUN İLGİ

Pozantı ilçesindeki gezi ve incelemelerde vatandaşların Belediye Başkanı Sami Baysal’a yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Baysal’ı adeta bağrına basan Pozantı halkının bu sevgisi Sertan Duran’ı da memnun etti. MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran “Yerel hizmetler bakımından Adana 2014’ten itibaren yeni bir döneme girdi. Kuzeyden güneye, doğudan batıya tüm Adana’nın taşında toprağında MHP’li belediyelerimizin el emeği göz nuru var.” dedi.

DURAN: MESAİ KAVRAMINI LÜGATİMİZDEN ÇIKARDIK

Duran, şöyle devam etti:

“Dinamo görevi gören Büyükşehir Belediyemizin itici gücü ve ilçe belediyelerimizin uyumlu çalışmaları, Adana’ya, tarihinde bugüne kadar yer almayan hizmet çeşidini ve hizmet yoğunluğunu kazandırdı. Pozantı ilçemiz de bunlardan biri. Çalışmaları yerlerinde gördüğümüz gezilerde Sami Baysal Başkanımıza halkın sevgisi ve duası, yapılan hizmetlerin takdir edildiğinin açık göstergesi oldu. MHP’nin göz kamaştıran hizmetleriyle tanışan Pozantı, inşallah bundan sonra da bize desteğini esirgemeyecek. MHP Adana İl Teşkilatı olarak gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Mesai mefhumunu lügatimizden çıkardık. Belediyelerimiz eliyle ürettiğimiz yerel hizmetler, çalışmalarımızın çok önemli bir parçası. Allah’ın izniyle Adana’daki varlığımızı daha da güçlendirip hemşehrilerimize daha güzel, daha büyük hizmetler sunacağız.”