MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği program kapsamında, 15 Temmuz 2016’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün kanlı darbe girişimine karşı verilen mücadelenin yıldönümü münasebetiyle Adana Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcıları Selçuk Dönmez, Zafer Yunus Kılıç ve Ahmet Kocaman ile İl Divan Kurulu Üyeleri de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Duran, Özel Harekât Şubesi’nde görev yapan kurum amirlerine ve polislere çiçek vererek, çalışmalarında üstün başarılar diledi.

ÇOK AĞIR BEDELLER ÖDENDİ

Sertan Duran, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede “Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yapılan Milli Mücadele döneminde çok ağır bedeller ödenerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün de yine çok ağır bedeller karşılığında varlığını sürdürmektedir. Dışarıdan Haçlı-Siyonist İttifakının kuşatmasına, içeriden ise bölücü, işgalci Fetö ihanet kalkışmalarına karşı Devletimizin yaşatılması, Yüce Türk Milleti’nin birliği, huzuru, bekası uğrunda sayısız Şehitler vererek devam eden bu mücadelenin en önemli unsurlarından biri de, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Mehmetçikler ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Dairesi Başkanlığı’nda görev kahramanlardır. ” diye konuştu.

HER HÂL VE ŞARTTA YANLARINDAYIZ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, devamla “Özel Harekât, geçen yıl 15 Temmuz ihanetinde kanlı saldırıya maruz kalarak en fazla Şehit veren bir kurumdur. Aziz milletimizin öz evlatları olan polislerimiz ve askerlerimiz kahpece şehit edilmişlerdir. Vatan da bizim, polis de bizim, asker de bizimdir. Hepsi bizim için vazgeçilmezdir. Bu vesileyle, bir yıl önce toprağa verdiğimiz 47 Özel Harekât mensubu yiğitlerimizi ve  Mehmetciklerimizi, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor; bugün varlıklarıyla onur duyduğumuz, cesaretin, fedakârlığın seçkin temsilcileri olan kahramanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor; her daim, her hâl ve her şartta yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.