Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran, MHP’ni ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi hedef alan saldırılara dikkat çekerek “Bu tür saldırılar asla tesadüf değildir” dedi.

İLÇE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI YAPTI

Duran, ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda yerel ve ulusal gündeme ilişkin değişik konular üzerinde istişarede bulundu. İl divan kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Duran, MHP’ni hedef alan bazı saldırılara dikkat çekti. Duran “Devletimizi yalnızlaştırmaya, milletimizi çözmeye hizmet eden tüm ihanet şebekelerinin, özellikle bu zaman diliminde Milliyetçi Hareket’i ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef yapmaları dikkat çekmektedir. Kimi zaman ulusalcılık, kimi zaman milliyetçilik rolleri oynayan, üç hilalin aydınlığından kaçan, karanlık mağaralarda yatan yarasalar ne zaman aç kalsa Milliyetçi Hareket’e ve onun liderine saldırmaktadır.” ifadesini kullandı.

YARASALAR AMAÇLARINA ULAŞAMAYACA

KSertan Duran şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için 5 bin şehit vermiş, en ağır bedelleri ödemiş olan ve bugün iç ve dış tehditlere karşı devletimizin yanında net ve dik duruşuyla Yüce Türk Milleti’nin duasını alan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve O’nun liderlik ettiği siyasetin yüz akı Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik saldırıların artmış olması tesadüf değildir. Ancak; karanlık mahfillerin kirli, ucuz piyonu olmaktan kurtulamayan yarasalar asla amaçlarına ulaşamayacaktır.  Milliyetçi Hareket’in inanmış tüm kadroları, tüm mensuplarımızla birlikte el ele olmaya, onurlu siyasetin onurlu temsilcisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin devletimizi ve milletimizi yaşatma mücadelesine sonuna kadar omuz vermeye ve birlikte yürümeye devam edecektir.”