Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi, Dr. Müzeyyen Şevkin, kadınların el emeği göz nuru ile yaptıkları birbirinden güzel ürünleri inceledi.
Ev Kadınları Derneği (EVKAD) Adana Şube Başkanı Sema Turan Yapıcı ve EVKAD üyeleri ile birlikte EVKAD Çadır Dükkanı’nı ziyaret eden Şevkin, kadınları, üretime katılıp ev ekonomisine sundukları katkıdan dolayı kutladı. Kadınların büyük emek harcayarak ürettiği ürünleri halkla buluşturmayı sağlayan Başkan Sema Turan Yapıcı’yı tebrik eden Şevkin, kadınların çadır dükkandaki ürünlerini yazın sıcak, kışın soğuk ortam yerine daha sağlıklı bir ortamda pazarlama isteklerine destek vereceğini vurguladı.

Kadınların ve özellikle üretken kadınların yanında yer almaya özen gösterdiğini ifade eden Şevkin, “Tüm kadınları, özellikle çadır dükkandan alışveriş yaparak hemcinslerine destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Şevkin, CHP iktidarında kadınların daha özgür ve girişimci yapıya kavuşmaları için zemin hazırlayacaklarını sözlerine ekledi.