Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, 24 Haziran seçimlerinde milletin rahat bir nefes alabilmesi için gecesini gündüzüne katıyor. Zaman kavramına yer vermeksizin sıkı bir çalışma temposu uygulayan Dr. Şevkin, gece saatlerinde de köylülerle bir araya geliyor. 
BİR ÇOK KÖYDE İFTAR SONRASINI BEKLİYOR
Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarına bir çok köyde iftar sonrasında devam eden Dr. Şevkin, bu kapsamda Yumurtalık ilçesinin Avluk (Ayvalık) ve Haylazlı köyleri ile Seyhan ilçesinin Beylikdam ve Yenidam köylerinde gece geç saatlere kadar hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında dile getirmek üzere vatandaşın sorun, istek, talep ve önerilerini tek tek dinleyen Dr. Şevkin, milletin huzuru ve güveni için gece-gündüz azimle çalışacağını ifade etti.
Gece saatlerinde misafirperverlik örneği sergileyen hemşehrilerine teşekkür eden Dr. Şevkin, “Tohum, gübre, mazot dolara endeksli. Tarım Bakanı’nın mazot fiyatından haberi yok. CHP iktidarında çiftçi üretsin diye mazot 3 TL olacak. 40 bin ziraat mühendisi danışman ile planlı ve sürdürülebilir tarım politikası uygulanacak. Çiftçinin kredi borçları yeniden yapılanacak, suya erişimi kolaylaşacak. Toprak işleyenin, su kullananın olacak” dedi.


ÜRETİM EKONOMİSİ VURGUSU
“Artık bir yenilik lazım. Sayın Muharrem İnce’nin ilk turda seçileceğine inanıyorum. Türkiye’nin geleceği için buna ihtiyacımız var” diye konuşan Dr. Şevkin, “Gece demiyoruz, gündüz demiyoruz, millet için geliyoruz. Saman ithaline, çiftçinin perişan edilmesine karşı çıkıyoruz ve artık tamam diyoruz. Üretmeyen toplumlar başkalarına bağımlı yaşamaya mahkumdur. 24 Haziran’dan sonra üretim ekonomisine geçilecek ve çiftçi yeniden milletin efendisi olacak” diye konuştu.