Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’nın Yüreğir ilçesinin kaderine terk edilmiş bir görüntüye sahne olduğunu söyledi.  Yüreğir ilçesinin geniş olanakları olmasına rağmen işsizlik, yoksulluk, çarpık kentleşme ve umutsuzlukla anıldığını belirten Dr. Şevkin, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Adana Milletvekili Adayı Bülent Öğrü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seniha Göz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, ilçe yöneticileri ve partilileriyle birlikte geniş çaplı seçim çalışması gerçekleştirdi.
BARIŞ VE HUZUR ÇAĞRISI
Karataş Caddesi, Süleyman Vahit Caddesi, Adana kebabı ve şalgamıyla, misafirperver insanlarıyla ünlü 1000 sokak, Kozan Çarşısı ve Köylü Garajında esnaf ve vatandaşın tek tek elini sıkan Dr. Şevkin, Türkiye’nin barışa ve huzur ortamına ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.


ÇİÇEKLE KARŞILANDI, KIYMA SAPLADI
Esnaf ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan, kadınlarla birlikte iftara doğru hamur açan, sacda sıkma yapan, kebapçı dükkanında kıyma saplayan, küçük çocukları sevgiyle kucaklayan, yaşlı bir kadının hayır duasına yine çiçekle karşılık veren Dr. Şevkin, 24 Haziran’a kadar tüm parti örgütleri ve aday arkadaşlarıyla birlikte vatandaşlara birebir dokunmaya çalışacaklarını vurguladı.


YÜREĞİRLİ DEVLET HASTANESİNİ İSTİYOR
Yüreğirlinin uzun yıllardan bu yana hak ettiği bir yönetim biçimine kavuşamadığını, kültür-sanat, spor ve sosyal hayatla birlikte eğitim, sağlık ve ulaşım imkanlarına tam olarak erişemediğini söyleyen Dr. Şevkin, “Yüreğir’in makus talihini yenmesi gerekiyor. 16 yıldan bu yana Yüreğir’de değişen bir şey olmadığını hep birlikte gözlemliyoruz. Karataş yolu yıllardır çağdaş bir görüntüye kavuşturulamadı. 2012 yılında yıkılan Devlet Hastanesi’nin yapımı maketlerden öteye gitmiyor. Yüreğir’de yetenekli çocuklarımız ve gençlerimiz olmasına rağmen kendilerini ifade edebilecekleri platformlardan mahrum kalıyor” diye konuştu.


ADANA’NIN KADERİ BÖYLE OLMAMALI!
24 Haziran seçimlerinde hemşehrilerine destek çağrısı yapan Dr. Şevkin, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olacağına inandığını ve 25 Haziran’dan itibaren Türkiye’nin kaderinin olumlu yönde değişeceğini, Adana’nın da Yüreğir’in de gelişim yönünde ilerleme sağlayacağını vurguladı.