CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret ederek, başkanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Milletvekili Şevkin ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde başkanlığa yeniden seçilen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş’e yaptı.  Özgümüş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Şevkin, “Üyesi olmaktan onur duyduğum ÇYDD’nin 30. yılını gururla kutlarım.” dedi.

Özellikle kız çocuklarının eğitimi konusunda Türkiye’de marka haline gelen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin her geçen gün daha çok güçlenmesinden mutluluk duyduklarını dile getiren Şevkin, Cumhuriyet halk Partisi’nin de Türkiye’nin aydınlık yarınları adına kız çocuklarının eğitimine büyük önem verdiğini vurguladı. Başkan Sibel Özgümüş ve yönetim kurulu üyeleri, ÇYDD üyesi Dr. Şevkin’le gurur duyduklarını belirterek ziyareti için teşekkür etti.

ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ
Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanlığı’na seçilen İsa Kayadan’ı ziyaret eden Şevkin, burada da yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü. Türkiye’nin Atatürk’ün fikir, ilke ve devrimleri ışığında ilerleyerek ancak muasır medeniyetler seviyesine ulaşabileceğini belirten Şevkin, bu yönüyle Atatürkçü Düşünce Derneği’ne büyük sorumluluklar düştüğünü dile getirdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanlığı’na seçilen İsa Kayadan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.