Güne MHP Sarıçam ilçe yönetim kurulu üyesi Saim Toruk’un Şahintepe mahallesindeki evinde İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, İlçe Başkanı Mehmet Koca, İlçe eski Başkanı Mehmet Özcan aday adaylarını  Sinan Gül, Ramazan Akyürek, Tahsin Şahin, Bilal Uludağ, Yüksel Evsen, Mansur Aladağ, Kamil Kenan Kunt, Hasan Öztuğ, Mehmet Yaraş ve Ahmet Ünsal’ın da katıldığı kahvaltıyla başlayan MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz, kahvaltı sonrası tüm aday adaylarıyla beraber köy gezilerine başladı.

MHP SARIÇAMDA TEK VUCUT

Belediye başkan aday adaylarının bir araya geldiği kahvaltıda il başkanı ve ilçe başkanı da katılarak yerel seçimde kim aday olarak belirlenirse belirlensin diğer aday adaylarının, belirlenen adayı destekleme konusunda hem fikir olduklarını beyan ettikleri öğrenildi. MHP’li Yılmaz, “Adaylarımızın MHP olarak Sarıçam’da belediye başkanlığını kazanmakta son derece kararlı olduklarını görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tüm aday adaylarımız tek vücut halinde partimizin adayı çevresinde kenetlenerek belediye başkanlığını kazanmaya azimliler. Kendileri gücümüze güç katıyor” Dedi.

KÖYLERDE BÜYÜK İLGİ

Mahalle muhtarları ve ilçe merkezindeki taziye evlerini ziyaret eden MHP milletvekili Seyfettin Yılmaz ve beraberindeki MHP’li başkanlar, daha sonra köy gezilerine Buruk beldesinden başladılar. Cihadiye Köy kahvesinde kalabalaık bir köylü topluluğu tarafından karşılanan MHP heyetinde bulunan aday adayları tek tek tanıtıldı. Yeniyayla, Aydınyurdu, Yarımca, Mustafalar, Sarıçam, Boztepe, Karlık ve çevre köyleri ziyaret edilerek tüm köylerde aday adaylarının tanıtımı yapıldı ve MHP’li Yılmaz bu köylerde köylülere hitap etti ve sohbetlerde bulundu.

Öğle namazını Aydınyurdu köyünde kılan MHP heyeti, öğle yemeğini Mustafalarda yedikten sonra ilçenin en uç köylerini de ziyaret ettikten sonra nufusu en fazla olan Kılıçlı köyüne geçerek köydeki tüm kahvehaneleri ziyaret etti ve taziye ziyaretlerinde bulundu. Kılıçlı’dan Kızılkaş köyüne geçen Yılmaz ve beraberindekiler bu köyde ulaşım sıkıntısı çeken köylülerin dertlerini dinledi. Kızılkaş’da köylülerin tek tek elini sıkan MHP’li Yılmaz taziye ziyaretlerinde de bulunduktan sonra ziyaretlerini tamamladı.Bir gün sonra Sarıçam köylerine olan ziyaretine devam eden MHP’li Yılmaz, köylülerin yaşadığı sıkıntıları bizzat kendilerinden dinledi.

MHP heyetinin köyleri ziyaretinde köylüler tarafından yoğun ilgi görmesi ve vatandaşların hükümetin tarım politikasından şikayetçi olduğu gözlendi.