Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, referandum çalışmalarına Yüreğir’de devam etti.

“EVET” ÇAĞRISI YAPTILAR

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, referandum çalışmaları kapsamında merkez ilçe Yüreğir’de ilçe merkezini ve köyleri gezdiler. İşsiz vatandaşların rağbet ettiği ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret eden Baş ve Yılmaz, ilçeye bağlı bazı köyleri de gezerek çiftçi vatandaşlara “16 Nisan’da evet tercihinde bulunalım” çağrısı yaptılar.

BAŞ: EVET TERCİHİ SOMUT BİR ADIM OLACAK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Bu ülke hepimizin, ülkenin geleceği yine hepimizi ilgilendiriyor. Bu ülkenin önemli sorunu haline gelen hükümet etme sisteminin mutlaka düzeltilmesi, hukuk referans alınarak çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu meşru çözüm yolunu gösteren, Türkiye’nin bu sıkıntısını milli iradeyle çözmek isteyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye hepimizin teşekkür etmesi gerekiyor. Milli irade sizsiniz. Bu sorunu çözecek olan da sizlersiniz. Evet tercihi, bu konuda somut bir adım olacaktır” dedi.
YILMAZ, SORUN DİNLEDİ, SÖZ VERDİ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise “Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli Türkiye’nin en çok tıkandığı bir zamanda elini değil gövdesini taşın altına koymuştur. 15 Temmuz ihanet girişiminde bazıları tünellerde saklanırken Sayın Bahçeli genel merkeze gitmiş ve işaret fişeğini atmış bir liderdir. Eğer bugün sokakta gezebiliyorsak o işaret fişeğinin sayesindedir. Sayın Bahçeli’nin ‘Evet’ tercihi de Türkiye’nin yolunu aydınlatacak güçlü bir işaret fişeğidir. Bizler de sadece hemşehrileri olarak değil, sorumlu birer vatandaş olarak Liderimizle birlikte evet diyoruz. Bize bu yakışır” mesajı verdi. Yılmaz, vatandaşların sorunlarını da not alarak referandumdan sonra takipçisi olacağını bildirdi.