İl, ilçe, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle başkanlarına Yüreğir Kültür Merkezi’nde akşam yemeği verildi.

TÜRKİYE 24 HAZİRAN’DA BAYRAM YAŞAYACAK

Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, parti teşkilatına seslenerek, “24 Haziran’da Türkiye yeni bir bayram yaşayacaktır. Seçimlere çok ciddi hazırlanan Seyhan AK Parti teşkilatının tüm mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ise yaptığı konuşmada, “Dayanışma ve kaynaşma gecemizde bizlere ev sahipliği yaparak, destek veren Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan ile gecemizi anlamlı kılan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BU GÜN BEN DEĞİL, BİZ OLMA GÜNÜDÜR

Türkiye’de yeni bir tarih yazmak için yola çıktıklarını vurgulayan Akan, “Bugün ülkemizin ve partimizin güçlü bir şekilde ayakta dimdik durabilmesi için, birliğimize, dayanışmamıza, kaynaşmamıza ve kardeşliğimize daha çok ihtiyacımız olduğu gündür. Partimizin ve ülkemizin üzerine oynanan kirli senaryoyu bertaraf edecek olan kardeşliğimizdeki birlik ruhudur. Bu ruhla yılmadan usanmadan ‘Ben değil, Biz Olma’ azmimizi ve kararlığımızı gösterme günüdür. Başarı benim değil, bizim başarımız deme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin tüm mensuplarını sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

Dayanışma ve kaynaşma gecesi, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın yemeğe katılan parti teşkilatı üyelerinin bulunduğu masaları tek tek gezerek, onların hal ve hatırlarını sormasıyla son buldu.