Parti binasında düzenlenen toplantının açılışında konuşan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, göreve geldikten sonra parti teşkilatı ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

SKM ALT BİRİMLERİYLE KURULDU

Göreve geldikten iki ay gibi kısa bir sürede teşkilat mensupları ile birlikte 4 bine yakın ziyaret ve etkinliklere katıldıklarını, burada partililer ve vatandaşlar ile görüştüklerini dile getiren Akan, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi dolayısıyla Seyhan ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) Siyasi Hukuki işler ve SKM Başkanı Av. Osman Aydoğan koordinesinde 20 kişilik raporlama ve denetleme alt birimiyle beraber oluşturduklarını vurguladı.

SKM MİLLETVEKİLLERİNE BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Milletvekilleri adaylarının belirlenene kadar, il yöneticileri, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer ile birlikte yapacakları SKM çalışmalarıyla büyük yol kat edeceklerine değinen Akan, bu çalışmaların milletvekili adaylarına da önemli katkıları olacağını ifade etti.

AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN PARTİDİR

Akan, AK Parti’nin gücünü milletten alan bir parti olduğuna işaret ederek, “Seyhan ilçemizin tüm mahallelerini sokak sokak dolaşarak, vatandaşlarımızla buluşacağız. AK Parti’yi kurulduğu ilk günden bu güne kadar, seçimlerden başarıyla çıkartan milletimiz, partimizi yine zafere taşıyacaktır” dedi.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Akan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Seçim Koordinasyon Merkezi görev dağılımı da yapılarak AK Parti Seyhan SKM şu isimlerden oluştu;

SKM Başkanlığına Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Osman Aydoğan, Başkan Yardımcısı Melek Yıldırım, Program Sorumlusu Cemile Kan, Tanıtım ve Medya İzleme Sorumlusu Mustafa Özalp, Hukuk ve Eğitim İşler Sorumlusu Aynur Demircioğlu, Mali Sorumlusu Raif Akbaş, Sekretarya ve Bilgi İşlem Sorumlusu Ceylan Öztepe olarak belirlendi.