Yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’ye örnek gösterilen projeleri ile sürekli ülke gündeminde olan Seyhan Belediyesi de tanıtım günleri toplantısına davet edilen belediyeler arasında yer aldı. Başkan Karalar’ın bizzat ilgilendiği tanıtım günleri toplantısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katılacak.

KILICDAROĞLU’DA KATILIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen "Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında Seyhan Belediyesi başarılı olan ve Türkiye’de örnek gösterilen projelerini tanıtacak. 19 Ekim’de Ankara’da CHP Genel Merkez binasındaki fuaye salonunda açılacak olan Seyhan Belediyesi tanıtım günleri toplantısına katılması için Başkan Karalar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek kendisini etkinliğe davet etti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın davetini olumlu karşılayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı programa mutlaka katılacağını söyledi. 19 Ekim’de açılışı yapılacak tanıtım günleri 30 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

SEYHAN, TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ BELEDİYELERİNDEN OLDU

Türkiye'nin öncü belediyelerinin ve örgütlerinin tanıtımı için Ankara’da, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenecek programda CHP’li Seyhan Belediyesi yaptığı projeleri 11 gün boyunca tanıtacak. Yaptığı projeler ülke genelinde konuşulan ve son olarak “Portatif Yüzme Havuzu” projesi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu’nun bizzat elinden ödül alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal demokrat bir belediye olarak halka dokunan projelerinin takdir görmesinden ve Türkiye’ye öncü bir belediye olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Karalar, “Göreve geleli çok uzun bir süre olmadı ancak göreve geldiğimiz günden bu yana halka dokunan projeler üretmeye, uygulamaya çalışıyoruz. Yaptığımız projeler, yoğun çalışmamız halkın dikkatinden kaçmıyor ve takdir görüyor. Buda ziyadesi ile bizleri mutlu ediyor. 19-30 Ekim tarihlerinde belediyemizi, projelerimizi, Adana’mızı ve Seyhan’ımızı en iyi şekilde tanıtacağız” ifadelerine yer verdi.