Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, Narlıca Mahallesi, Kanalköprü Mahallesi  ile Mithatpaşa Mahallesi  esnaflarını gezerek onların sorunlarını dinlerken, büyük ilgi ve destek gördü.

Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, tüm parti temsilcilerinin büyük destek verdiği Seyhan Belediye Başkan a.Adayı Mustafa Uğur Kızıl coşkusu her yerde devam ediyor. 

Esnaf ziyareti esnasında vatandaş kendisini ‘Seyhan adayımız kesinlikle Kızıl” olmalı şeklinde destek verdi.

Gerek Seyhan, gerekse MHP içerisinde büyük tabanı olan Kızıl, 35 yıldır üyesi olduğu partisinde 3 dönem İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevde bulunmasının yanı sıra, Adana’da kendisine ait il binası olan MHP’nin il başkanlığı binasını büyük fedakârlıklar yaparak yapması takdir topladı.

Kızıl, konularında profesyonel olan geniş ekibiyle birlikte Seyhan’a bağlı tüm mahalle ve caddeleri tek tek ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet etmesinin yanı sıra, Seyhan dışında da çalışmalarına devam ediyor.

Her gittiği yerde Belediye Başkanı gibi büyük ilgiyle karşılanan Kızıl,  seçmenlerden partisi için oy istedi.

Ziyaret ettikleri cadde ve mahallelerde gerekli ilgiyi, sevgiyi ve desteği gördüğünü belirten Kızıl, bu desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

 

 

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

 

Narlıca Mahallesi, Kanalköprü Mahallesi  ile Mithatpaşa Mahallesi  esnaflarını ziyaretinde çocuk, kadın, genç ve yaşlılarda sohbet ederek sorunlarını dinleyen Mustafa Uğur Kızıl,

“Bugüne kadar partimiz MHP’ye hep destek oldunuz. Bu desteğinizden dolayı sizlerden Allah razı olsun desteğinizin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Ben de Seyhan’ın çocuğu sizlerin bir evladı olarak, yaşadığınız problemleri biliyorum. Uzun yıllardır sporun, siyasetin ve yöneticiliğin içinde olmamdan dolayı da çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Bu hizmet yarışında, sizlere en iyi hizmeti vereceğime inandığım için bu yola çıktım. Sizlerin desteğiyle bu zorlu yolda başarıya ulaşacağıma inanıyorum” diye konuştu.

 

SEYHAN’DA YENİ BİR SAYFA

 

Seçimlerde Seyhan halkının bu kez MHP diyeceğine inandığını belirten Kızıl, “Şuna inanıyorum ki, sizler MHP diyeceksiniz.  Bizler de sizleri mahcup etmemek için bu toprağın insanına hizmet edeceğiz. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Her derdinize derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese ulaşacağız. Kapımızı ve gönlümüzü herkese açacağız. Az laf çok iş yapacağız. Akıllı projeler üreteceğiz. Seyhan’ın marka olması için gerekli projeleri hayata geçireceğiz. İnsanımıza iş ve aş sağlayacak her projeye destek verecek, hak için hakikat için, Seyhan için çalışacağız” dedi.