Seyhan İlçesi’nde bulunan muhtarlardan özellikle Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Necati Kipçak, Tellidere Mahallesi Muhtarı Yakup Yılmaz ile Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik 2014 Mart Ayında yapılacak seçimlerde MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’a destek vereceklerini açıkladılar.

Seyhanlı muhtarlar Kızıl’ın Seyhan İlçesi’ne yakışan bir aday olduğuna dikkat çekerek, "Ne istediğini bilen, insanlarla diyalogları mükemmel seviyede olan, kibar ve şehrini düşenen birisi. Bu nedenle Mustafa Uğur Kızıl’ın Seyhan İlçe Belediye başkan adayı olması bizleri de çok sevindirir. En azından derdimizi rahatlıkla anlatabileceğimiz birisinin olduğunu anlıyoruz" dediler.


Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, “Kendisini bu cesaretinden dolayı kutluyoruz. Bürokrasinin ve sivil toplum kuruluşlarının çeşitli alanlarında görev yapmış Mustafa Uğur Kızıl’ın Seyhan’ın sorunlarına eğilip çözümler üreteceğine inanıyoruz. Kendisi içimizden birisi olarak fikir beyan eden, istikbal vadeden, vizyon sahibi bir adaydır. Seyhan’ın geleceği adına kendisine tam destek veriyoruz” diye konuştu.

Proje ve çalışmaları dikkatle takip ettikleri Kızıl’a destek verdiklerini belirten Tellidere Mahallesi Muhtarı Yakup Yılmaz, “ Kendisinin Seyhan için iyi şeyler yapacağına inanıyor ve ona güveniyoruz. Kendisinde bir samimiyet gördük ve bu seçimlerde ona büyük şans veriyoruz” şeklinde konuştu.

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Necati Kipçak uzun yıllar arkadaşı olan Mustafa Uğur Kızıl’ın Seyhan için önemli bir şans olduğuna dikkat çekerek konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Seyhan’da doğup, yaşantısını Seyhan’da sürdüren Uğur Kızıl Adana için, Seyhan için önemli bir şanstır. Yıllardır siyasetin ve sporun içerisinde olup bilgi ve birikim sahibi Uğur Kızıl’ın Seyhan İlçesi için bir şans olduğuna inanıyor ve kendisine sonuna kadar destek veriyoruz.”