Siyasette yeni soluk

Milliyetçi ve Muhafazakar kimliği ile tanınan Aziz SAĞIROĞLU, yapmış olduğu çalışma ve gayretleri ile göz doldurmaya devam ediyor..
SAĞIROĞLU, genç yaşında olmasına rağmen yapmış olduğu işler çalışmalar ve davranışları ile çığır açmaya devam ediyor.
Liseli yıllarından bu güne kadar yapmış olduğu araştırmalar katıldığı seminerler doğrultusunda gençler üzerinde bir çok eğitim toplantıları düzenleyen SAĞIROĞLU, “Ecdadımız Osmanlı sadece silah gücü ile fetihler yapmadı. Gönülleri de fethetti bizler bu şuur ile yaşamalıyız.’dedi.
Yapmış olduğu projelerle hayata yön veriyor
Sosyal Hizmetler mezunu olan SAĞIROĞLU, Gençler yaşlılar ve engellilere yönelik yapmış olduğu projeler doğrultusunda, sigara madde bağımlılığı ve engelliler ile ilgili çeşitli çalışmaları hala devam etmektedir..
Türkiye’de ve dünyada engelsiz bir yaşam ortamı sunmak için çeşitli girişimlerde bulunan SAĞIROĞLU, Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında siyasi partilerde görev yapması yaşının üzerinde olgunluğa sahip olması ve kendisine olan öz güveni onu her zaman başarıya ve bir üst kimliğe taşıdı.

Basamakları tek tek başarıyla çıkıyor
Siyasete çocuk yaşta başlayan ve adeta siyaset okulu mezunu olan SAĞIROĞLU yaklaşık 4 yıl muhafazakar kimliği doğrultusunda bir siyasi partide görev yaptı.
Siyasette de başarılı olan Aziz. SAĞIROĞLU bulunduğu siyasi partide çevresindeki kişiler tarafından potansiyel bir güç olarak karşılarında görmelerinden dolayı sürekli önüne engel koyma çalışmaları yapıldığını ifade etti

Yücel Bayram tanıdığım en dürüst siyasetçi
30 Mart Yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin SÖZLÜ ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel BAYRAM’ın dürüstlüğüne samimiyetine hemşehriliğine ve içimizden biri olması güveni ile mensubu olduğum partiden, çevremde bana inanan onlarca insanlarla birlikte istifa ederek, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı olan YÜCEL BAYRAM’IN yanında yer aldım. Girmiş olduğumuz seçimde Başkanım Yücel Bayramla birlikte Yüreğir de MHP nin çıtasını yükseltirken, Seçim sonrası genel merkez kararıyla değiştirilen MHP Yüreğir ilçe teşkilatının yeniden yapılandırılan kadrosu içerinde tecrübem, genç ve bilgi birikimimden dolayı MHP Yüreğir İlçe Divan Üyesi AR-GE sorumlusu olarak görev takdim edildi ve halen görevi devam ettiriyorum dedi.
On parmağında on marifet
Genç yaşta Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı aynı zamanda Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Gençlik Komisyonu Üyesi olan Aziz SAĞIROĞLU’nun Aslen Balkan kökenli olması onu anlamı büyük olan farklı yaşam içinde olmaya zorluyor.
‘Bizler toprak kaybetmenin ne demek olduğunu iyi bilen milletiz’’ diyen Sağıroğlu ‘’Vatan Millet ve Bayrak hakkında incitici en ufak bir durumda gövdemiz ve başımızı feda etmeye hazır Evlad-ı Fatihan olmanın gururunu yaşıyorum ve ahir zamanda Evlad-ı Fatihan olma şuuru ile yaşamaya çalışmaktayım ‘’