Adanahabermerkezi.com
Akşam saatlerinde Çukurova Belediyesinin Çanakkale Şehitleri Parkına gelen Büyükşehir Belediyesine ait onlarca iş makinası ve işçi ile Çukurova Belediyesi işçileri karşı karşıya geldi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Trafik akışı durduruldu. 

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri alanın Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu öne sürerek, Çukurova Belediyesi yetkililerinin “Şehitler” üzerinden siyaset yaptığını öne sürdü.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ ŞEHİTLER PARKI, BÜYÜKŞEHİR BİCİ BİCİ PARKI YAPMAK İSTİYOR
Çukurova Belediyesi yetkilileri ise 09.09.2014 tarihli Meclis kararına göre sorumluluğun ilçe Belediyesine verildiğini hatırlatarak, “her şey yönetmeliklere ve kanuna uygundur.  Ekteki belgeler hizmet yapma arzumuzdaki samimiyetin belgesidir. Bizde kanundan aldığımız güçle aylar önceden burada Çanakkale Şehitleri Parkı yapmaya karar verdik. Bununla ilgili, ihale, bütçe, proje hazırlandı. Hatta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 18 Mart’ta Adana’ya gelerek Çanakkale Şehitleri Parkının temelini atacak. Herşey hazır. Şimdi ise Büyükşehir buraya iddiaya göre “Bici Bici parkı"nın devamını yapacak” dedi.
İşte belgeler