Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, halkın tüm kesimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında CHP'nin misyon ve vizyonunu halka anlatan, yerel seçimlerde Seyhan'ın değişim ve dönüşümüne pozitif ayrıcalıklar sağlayacaklarını vurgulayan Anafarta, Kızılay Caddesi'ndeki esnaf ve iş adamlarıyla görüştü.
Seyhan'ın iyi yönetilmediğini, halkın çağdaş bir belediyecilik anlayışından yoksun bırakıldığını ifade eden Anafarta, Kızılay Caddesi esnafının büyük bölümünden büyük bir ilgi ve açık destek gördü. Özellikle kentsel dönüşüm açıklamalarına ve dik duruşuna atıfta bulunan Seyhanlılar, Soner Anafarta'nın genç, program ve proje sahibi olduğuna işaret ettiler. Kızılay esnafı ve iş insanları, yerel seçimlerde kişilerin ön plana çıkacağını ve 300 bine aşkın genç seçmen sayısı ile Soner Anafarta'nın genç, kadın ve her kesimden büyük oy alacağını belirttiler.

Görüşmeler üzerine esnafa ve iş insanlarına teşekkürlerini sunan Soner Anafarta ise "Seyhan'da doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak sorunları iyi biliyorum ve bu sorunların çözümü konusunda da iyi bir altyapı oluşturdum. Türkiye'nin farklı belediyelerinden, yurtdışından örneklerle bir ilçenin modern ve çağdaş bir görünüme nasıl kavuşturulacağı konusunda sıkı bir hazırlık yaptım. Sosyal belediyecilik kapsamında Seyhan'daki işsiz gençler için de çok önemli çalışmalar yürüteceğiz" dedi