İlçede bulunan Eğlence, Torunsolaklı, Sarıkonak ve Cingöz Köylerini ziyaret ederek buralarda köylülerle bir araya geldi ve sorunları hakkında bilgi edindi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak ve ilçe yönetim kurulu ile ilçe kadın ve gençlik kollarının da katıldığı ziyaret esnasında CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’e köylüler büyük ilgi gösterdi. Ziyaretten memnun kalan CHP Karaisalı Örgütü de yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çetin’e destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bütünşehir Yasası’nı silah gibi kullanmak isteyenlere karşı ders vereceklerini belirten CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, “CHP’nin kırsal bölgelerde zayıf olduğu imajını yaymak istiyorlar. Biz çalışmalarımızla bu imajı yıktık. Köylülerimizle de kenetlenerek CHP bayrağını buralara dikeceğiz” dedi.

 

ADANA (                      )

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, Adana Sevdası ile yola çıktığı çalışmalarında, sekiz ayı geride bıraktı. Çalışmalarını sürdürürken, yağmur çamur, tatil günü dinlemeyen Soner Çetin, önceki günde Karaisalı ilçesi ve Eğlence, Torunsolaklı, Sarıkonak ile Cingöz Köylerini gezdi, köylülerle görüştü sorunları hakkında bilgi edindi.

       Dur durak bilmeden çalışmalarını köylere, ilçelere, mahallelere kadar yaygınlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’e vatandaşlar büyük ilgi göstermeye ve destek vermeye devam ediyor. CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, katılımcı ve çoğulcu anlayışı ile Adanalılardan büyük rağbet görüyor.

 Karaisalı gezisinde CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak, ilçe yönetim kurulu üyeleri Ali Güzel, Ahmet Şahin, Veli Şener, Abdullah Taşçı, Halil Kızılkaya, Ermiya Öcal, Tekin Aydınlı ile kadın kolları ve gençlik kolları başkanları da gezi esnasında Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’e eşlik etti.

     Karaisalı ziyaretinde hayatını kaybeden partililerin evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Soner Çetin, köylülerle sohbet ederek sorunlar hakkında bilgi aldı. Cingöz Köyü Muhtarı Emin Eren’in oğlu Ali ile gelini Sevinç’in düğün törenlerine katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’e köylüler tarafından büyük ilgi gösterildi. Cingöz Köyü sakinleri ile bir süre sohbet eden Soner Çetin, seçim çalışması boyunca köylülerin desteklerini sürdürmesini istedi. Adana’nın daha iyi yönetilmesi amacıyla göreve talip olduğunu hatırlatan Soner Çetin,”Burada yaşayan sizlerin de sorunlarını çözmek için görev istiyoruz. Bize destek verin ki, güçlü biçimde gelelim size hizmet edelim” dedi. Düğün töreni esnasında hayatlarını birleştiren genç çiftler Ali ve Sevinç Eren’e ömür boyu mutluluklar dileyen. CHP Adana Büyükşehir Belediyle Başkan Aday Adayı Soner Çetin, ”Allah bir yastıkta kocatsın” temennisinde bulundu.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak, CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’in yaptığı çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Çetin’in aday olması için büyük destek vermeye devam edeceklerini bildiren Karabudak,” Sorunlarımız çözülemeyecek sorunlar değildir. Yeter ki rant düşüncesi ile hareket edilmesin. Cebini değil, halkı düşünen bir yönetim her türlü başarılı olur. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’e bu bağlamda çok güveniyoruz. Partimizin bayrağını Adana’nın her tarafında dalgalandıracağına tüm kalbimizle inanıyoruz. Soner Çetin’le elele vererek, Karaisalı’da da CHP’nin zafer kazanması için mücadele ediyoruz. Bu mücadele bize başarıyı getirecektir. Bu yönde Soner Çetin’i desteklemeye devam ediyor ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görev verilmesini istiyoruz” dedi.

 CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Avukat Soner Çetin yaptığı konuşma esnasında, “Yerel seçim çalışmalarını köylerimize kadar yaygınlaştırarak devam ettiriyoruz. CHP’nin Adana’nın her tarafında başarılı olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Biz çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız şiarıyla yola çıktık. Örgütümüzle elele verip, desteklerini alarak vatandaşlarımızın da güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarla CHP’nin başarılı olması tek hedefimizdir. Görev verildiği takdirde Adana’yı katılımcı ve çoğulcu bir anlayışla yöneteceğiz ”dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, yerel seçimleri kazanmak için üzerine düşen sorumluluğun farkında olduğunu söyledi. Çetin,”Vatandaşlardan gördüğümüz bu büyük ilgi, verdikleri sonsuz destek omuzlarımıza daha ağır yükler bindiriyor. Buna layık olmak için çok çalışacağız. Örgütlerimiz ve halkımızla beraber olarak, sorunların çözümü için birlikte mücadele edeceğiz. Adana’nın her tarafında yaşayan halkımızın daha mutlu, huzurlu yaşaması ve refah seviyesinin artması için göreve talibiz. Görevi aldığımız günden itibaren halk meclislerini oluşturarak sivil toplum örgütleri ile projelerimizi bir bir yaşama geçireceğiz.” diye konuştu.