Köyler, mahalleler, parti ve sivil toplum örgütleri ile varoşlarda halkla kucaklaşan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı avukat Soner Çetin, ilçelerde de büyük coşkuyla karşılanıyor.

 

SAİMBEYLİDEN DE BÜYÜK DESTEK

Karaisalı ve Tufanbeyli’nin ardından Saimbeyli'de ilçe örgütü ve vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılanan Çetin, hem örgütün hem de halkın desteğini aldı. CHP Saimbeyli ilçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu, "Soner Çetin'in aday olması halinde seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Örgüt olarak halkın tercihine saygı duyuyoruz. Bu tercihin gerçekleşmesini sağlayacağız” dedi.

SAİMBEYLİ CHP'NİN KALESİ OLACAK "

Çetin ilçe gezilerini dün de Saimbeyli ilçesinde devam ettirdi. İlçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile görüşen Avukat Soner Çetin esnaf gezisinde de bulundu.  Adana Büyükşehir ve Saimbeyli ilçe Belediye Başkanlığı seçimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Büyükoğlu,"Saimbeyli bu seçimlerde CHP'nin kalesi olacaktır. Sorunlar ancak CHP'nin kazanmasıyla çözülür. El ele vererek CHP'yi iktidara taşıyacağız" diye konuştu.

"SONER ÇETİN'E YAKIŞIR'

Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin'i  Saimbeylililer coşkuyla karşıladı.  Esnaf ve vatandaşlar, CHP Büyükşehir adaylığının Soner Çetin'e yakışacağını ve seçimlerde mutlak galip geleceğine inandıklarını söylediler. Soner Çetin'in gençliğinin dinamizmi ile sorunların üstesinden geleceğini inandıklarını belirten vatandaşlar, "Geleceğimiz ancak böyle genç bir Büyükşehir Başkanı’nın elinde şekillenir" dedi.

 

 

 

ADANA CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin ilçe gezilerini sürdürüyor. Dün Saimbeyli ilçesi gezisini gerçekleştiren Avukat Soner Çetin, CHP Saimbeyli ilçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile görüştü. Soner Çetin, daha sonra da esnaf gezisinde de bulundu.

 CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Çetin, ilçe örgütünden destek istedi.

Adana'nın ve ilçelerinin sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Çetin, 'Biz bu sorunları çözmek için göreve talibiz. Sorunları çözerek halkımızın refah ve mutluluk içerisinde yaşamak için taşın altına elimizi değil, başımıza koyduk. CHP bayrağını Adana ve ilçelerinde dalgalandırarak, yerel seçimlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda örgütlerimizden adaylık konusunda destek bekliyoruz" dedi.

 ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Saimbeyli ilçe Belediye Başkanlığı seçimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu,"Saimbeyli, bu seçimlerde CHP'nin kalesi olacaktır. İlçe örgütü olarak adaylarımıza en büyük desteğimizi vereceğiz. Sorunlar ancak yerel seçimlerde CHP'nin kazanmasıyla çözülür. Vatandaşlarımız da bunun bilincindedir. El ele vererek CHP'yi iktidara taşıyacağız. Soner Çetin'in Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyor ve adaylık konusunda elimizden gelen desteği vereceğimize söz veriyoruz' diye konuştu.

 HALK BAĞRINA BASTI

Yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda çalışmalarını sürdüren Avukat Soner Çetin'e Saimbeyli halkı olağanüstü ilgi gösterdi. Esnaf ve vatandaşlar, CHP'nin adayının Soner Çetin'i bağrına bastı.  Vatandaşlar, Büyükşehir adaylığının Soner Çetin’e yakışacağını ve seçimlerde mutlak galip geleceğine inandıklarını belirttiler. Soner Çetin'in gençliğinin dinamizmi ile sorunların üstesinden geleceğini belirten vatandaşlar, "Geleceğimiz ancak böylesine genç bir Büyükşehir Başkanı elinde şekillenir" dedi.

Yoksul semtlerde, köylerde, beldelerde, ve varoşlarda sevgi seliyle karşılanan, CHP’ye oy vermeyen kesimin de büyük desteğini alan Çetin, ilçelerde de halkın büyük coşkusuyla karşılanıyor.

 Köyleri de mahalleleri de hizmet gitmeyen yerleri de bildiklerini söyleyen Çetin, şöyle devam etti:

“Biz, yoksul halkın duygularının sömürüldüğünü de biliyoruz. Bazı bölgelere neden hizmet verilmediğini, neden ayrımcılık yapıldığını da biliyoruz.  Buz bu çifte standardı bitirmek için yola çıktık.

 Katılımcı, şeffaf, dürüst bir yönetim anlayışını hakim kılacağız. İlçelerin, köylerin Büyükşehir eliyle yağmalanmasına izin vermeyeceğiz. Sizleri asla sahipsiz bırakmayacağız. Sizlerin desteğiyle bunu başaracağız. Sizin desteğiniz, bizim mücadele azmimizi büyütüyor. “