Adanahabermerkezi.com

"Dün dündür, bugün bugündür" siyaseti olarak adlandırılan bir anlayışla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce kente gelişini eleştiren Başkan Sözlü bu kez , geçen gelişinde olduğunda yine Cumhurbaişkanı Erdoğan'a karşı siyasi nezaketi de aşan büyük bir hoşgörü içinde davranış gösterdi. 

Başkan Sözlü, siyasi bir miting için gelen Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı ve adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılacaklara Metroyu ücretsiz yaptı. Adanahabermerkezi.com editörü Belediyenin Alo 153 hattını arayarak Belediye otobüslerinin de ücretsiz olup olmadığını sordu. Ancak sadece Metronun ücretsiz olduğu bilgisi verildi.

DEVLET BAHÇELİ İÇİN UYGULAMA NE OLACAK?

AHM.com editörü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılacaklara Metronun ücretsiz olmasıyla ilgili uygulamanın "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli içinde olacak mı?" sorusuna yanıt veren Alo 153 yetkilileri "Bize bilgi gelmedi" bilgisini paylaştı.

MUHARREM İNCE, MERAL AKŞENER, TEMEL KARAMOLLAOĞLU İÇİN NEDEN YAPILMADI?

Adanalılar ise merak ediyor, Cumhurbaşikanı adayı olan Erdoğan'ın mitingine katılacaklara Metronun ücretsiz yapılması uygulaması diğer tüm cumhurbaşkanı adayları için yapıldı mı?  Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için de Metro ücretsiz yapıldı mı?

Yoksa Başkan Sözlü Adanalının parasıyla keyfine ve görüşüne göre mi siyasi karar alıyor? Sayın Sözlü yoksa sadece Ak Partililerin Başkanı mı? Başkan Sözlü, oylarıyla Başkan olduğu özellikle CHP'liler, sonra da İYİ Partililer, Saadet Partililer, HDP'liler'i yok mu sayıyor? 

Yanıt merak konusu...