İl Başkanlığı, referandum çalışmalarının başladığı andan itibaren tüm imkanları seferber etti. Geçen Mart ayı başında başlatılan program kapsamında, tanıtım çalışmalarında bir ilke imza atan MHP Adana İl Başkanlığı, üç gün önce Adana-Mersin yolunda 3 kilometrelik görsel çalışmayla Türkiye rekoru kırdı. Bir otobüsün, on minibüsün sürekli gezerek görsel ve işitsel tanıtım yaptığı Adana’da MHP kurmayları gece-gündüz saha çalışmalarına katılıyorlar.

BAŞ, YILMAZ VE SÖZLÜ KÖYLERDE

Bazen şehir merkezinde bazen ilçelerde vatandaşa ulaşan, bazen de köylere yönelen MHP temsilcileri, ‘EVET’ kampanyasında müthiş bir azmi ve kararlılığı yansıtıyorlar. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı ilçesinde dere-tepe dinlemediler, ücra köylere kadar gittiler. MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da eşlik ettiği gezilerde Baş, Yılmaz ve Sözlü; kahvehanedeki köylüden, tarladaki çiftçiden, çadırdaki Yörük ailesinden, meradaki çobandan da “EVET” sözü aldılar.

MUHARREM VARLI SEYHAN’I ADIMLADI

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise, aynı gün aynı anlarda Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’le kent merkezinde “EVET” teri döktü. Fevzipaşa, Barış, Aydınlar mahallelerini ve Seyhan Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Varlı, günü moral yüklenerek tamamladı.

HEMŞEHRİLERİ, BAHÇELİ’Yİ MAHCUP ETMEYECEK

Günün değerlendirmesini yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ise “Ya Allah bismillah diyerek çıktık bu yola. Gece-gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımız yüzümüzü unuttu. Ama helal olsun! Vatandaşlarımız gayet sağduyulu. Hemşehrileri, ‘Bu ülke için yeminimiz var; vazgeçilmez’ diyen Lider Devlet Bahçeli’yi mahcup etmeyecektir. Sahada bunu net olarak görüyoruz” dedi.