MHP Adana İl Başkanlığı’nın referandum çalışmaları kapsamındaki programda Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere MHP heyeti Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde vatandaşlarla buluşarak partili-partisiz vatandaşlara 16 Nisan’da kullanılacak olan “EVET” tercihinin önemini anlattı. Üç ilçede esnafı gezen Baş, Yılmaz ve Sözlü, “EVET” desteği istediler.

TAZİYE ZİYARETİ, ASKİ’NİN AÇILIŞI…

Ayrıca, ilçelerde yakın zamanda vefat edenlerin ailelerine ise taziyede bulunan MHP Adana heyeti, Feke’de Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ’nin önemli projelerinden biri olan Tapan bölgesinin içme suyu hattının açılışını gerçekleştirdiler. Üç ilçeyi kapsayan referandum programında kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda da vatandaşlara bilgiler verildi.


BAŞ: HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN EVET DİYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bir toplantıda yaptığı konuşmada “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin vatan-millet sevgisinden zerre kadar şüphesi olan var mı; yok. Doğuda başka, batıda başka, akşam başka, sabah başka konuşmayan, dün ne dediyse bugün de aynısını söyleyen, 15 yıldır ne dediyse hepsi yaşanan, hayatını Türk milletinin yoluna vakfetmiş ahlak abidesi bir liderden bahsediyoruz. Dolayısıyla, hiçbir tereddüt yaşamadan bizler de liderimiz gibi devletimizin, milletimizin bekası için EVET diyoruz.” dedi.

BAHÇELİ’NİN OLDUĞU YERDE YANLIŞ OLMAZ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Devlet Bahçeli’ye olan güvençlerini dile getirerek “Bahçeli’nin olduğu yerde yanlış olmaz” mesajı verdiler ve 16 Nisan’da yapılacak referandumda EVET verilmesi çağrısında bulundular.
SEYFETTİN YILMAZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A BÖYLE SESLENMİŞTİ

MUHTARLARDAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Bu arada, tarihinde almadığı hizmetleri 3 yıl gibi sürede gören ilçelerde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye her yerde muhtarların teşekkür etmesi dikkat çekti. Sözlü ise “Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke gibi ilçelerimiz coğrafi anlamda il merkezimize uzaktır ama gönlümüz size yakındır. Diğer ilçelerimiz için de bu geçerlidir. Hizmet noktasında çok samimiyiz ve ayrım yapmayız. Bahar ve yaz aylarıyla birlikte hizmetlerimiz tekrar yoğunlaşacaktır.” müjdesi verdi.

HÜSEYİN SÖZLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I BÖYLE KARŞILAMIŞTI

HÜSEYİN SÖZLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETTEN YARGILANACAK