Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam’ın Mustafabeyli Mahallesi, Seyhan’ın İstiklal Mahallesi ile Sakarya  Mahallesinde açık hava toplantılarında halka hitap etti.

Sözlü, Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar  Mahallesine MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ve MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ile birlikte geldi.

SÖZLÜ, “İKİDAR NİMETLERİNDEN BAHSEDENLER SARIÇAM’I PARİS Mİ YAPTILAR?”

30 Mart 2014 seçimleri Müslüman Türk Milletinin makus talihini yenme noktasında önemli bir adımın atıldığı önemli bir gün ve nirengi noktası olacağını söyleyen Sözlü, “30 Mart 2014 tarihi hiç olmazsa yerel yönetimlerde belediyecilikte sureti haktan görünüp, halkın ve milletin kendisinden görünüp, genel siyasette de içinden çıktığı milletini arkadan hançerlemeye dur demenin günü olmalıdır” dedi.

SARIÇAM’DA 200 KİŞİ MHP’YE KATILDI

Sözlü, iktidar nimetlerinden bahseden iktidar mensuplarının iki dönemdir Sarıçam’da Belediye yönetiminde olduğunu ifade ederek, ”Bunlar bu sürede Sarıçam’ı Paris mi yaptılar? Bunların palavralarına inanmayacaksınız” dedi.

Sözlü’nün konuşmasından sonra Ak Parti Sarıçam İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Refik Yılmaz ile Sarıçam’ın  Gökbuket Köyünden CHP ve DP’li 200 vatandaş MHP’ye katıldı. Katılanlara rozetleri Hüseyin Sözlü tarafından takıldı. Daha sonra Sarıçam Belediye Meclis Üyesi aday Adayı Arif Oğuz Türkkan’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

SÖZLÜ, İSTİKLAL MAHALLESİNDE AVŞARLARLA KUCAKLAŞTI

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Seyhan’ın İstiklal Mahallesinde Aktif Avşarlar Platformu tarafından düzenlenen açık hava toplantısına katıldı.  MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da katılarak birer konuşma yaptığı mitingde “Avşarlar Adana’da Hüseyin’e Sözlü”, “Adana’ya Avşar Mührü” pankartları dikkat çekti.

Coşkulu kalabalıklara konuşan Çalışkan’dan sonra söz alan Hüseyin Sözlü ise, kendisinin de Avşar bir aileden geldiğini ve soyadı Avşar olan Zeliha Avşar’ın oğlu olduğunu belirtti. Sözlü Avşar halk ozanı Dadaloğlu’nun, “Ferman padişahınsa dağlar bizim” sözünü hatırlatarak, AKP hükümetinin baskıcı, dayatmacı ve yargı tanımayan anlayışına göndermede bulundu ve ”Ferman hükümetinse, sandıklar da bizimdir. Hiç merak etmeyin bu millet hiç kimseye boyun eğmedi, eğmeyecek, demokrasi mutlaka galip gelecek” dedi.

SAKARYA MAHALLESİNDE AKŞAM MİTİNGİ

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, akşam saatlerinde ise Sakarya Mahallesinde toplantıda konuştular.

FOTOĞRAF:

Sözlü, Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar  Mahallesine MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ve MHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ile birlikte geldi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, Seyhan’ın İstiklal Mahallesinde Aktif Avşarlar Platformu tarafından düzenlenen açık hava toplantısına katıldı.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, akşam saatlerinde Seyhan ilçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın katılımı ile Sakarya Mahallesinde toplantıda konuştular.