Sözlü, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde Pozantı Kamışlı ile Aladağ’ı bir birine bağlayan yolu asfaltlayacağı sözünü verdi. 

Kiraz ve Güreş Festivali’ne katılan Başkan Sözlü, Aladağ’a geçerken köylüler tarafından büyük ilgi gördü. Festivaldeki kiraz yarışmasında birinci olan Atiye Kuzgun’un yol isteğini geri çevirmeyen Başkan Sözlü, ilk yapacağı icraatın bu yolun asfaltlaması olduğunu söyledi. 

Atiye Kuzgun ise yollarının durumunu yerinde gören Başkan Sözlü’ye teşekkür ederek, “yıllardır Ceyhan’da yapmış olduğu hizmetleri biliyoruz. Söz verdikten sonra verdiği sözü gerçekleştirdiğini de biliyoruz. Bölge köylüsü olarak onun yanındayız, yolu açık olsun” diye konuştu. 

Aladağ Meydan Yaylası’nda vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Sözlü,“ Adana’nın problemlerini de çözümlerini de biliyorum. Dün gece Pozantı’dan Aladağ’a geçtik, yolların durumunu bizzat gördüm. 61 kilometrelik yolun tamamına yakını stabilize yol. Bu yolun asfaltlanması hem yaylacılara hem de köylülerimiz büyük fayda sağlayacaktır.” dedi.