Yeşiloba mahallesinde bulunan TOKİ konutlarında düzenlenen iftar yemeğine MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan Belediye Başkan A. Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yenilen yemek ve edilen duaların ardından açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ‘’ Son günlerini idrak ettiğimiz şu mübarek Ramazan ayının, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün burada bizlerle olan siz değerli hemşehrilerimin gayreti ve dualarıyla önümüzde ki yerel seçimlerde üç hilalli bayrağı başta Seyhan olmak üzere tüm Adana’da dalgalandıracağız’’ dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Sözlü, belediye başkanı seçilmesi halinde Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarla el birliği yaparak sorunları çözeceklerini söyledi.

 

Sözlü ‘’ Bu mübarek Ramazan ayının sonunda yine Ramazan bayramını hep birlikte idrak edeceğiz. Adanalı hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını şimdiden kutlar, memleketimize, Türk İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.

 

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise Adana’nın kaderine terk edildiğini, sahipsiz bırakıldığını belirterek Adana’nın kurtuluşu için milliyetçi kadrolara ihtiyaç olduğunu belirtti.

 

Hükümetin uyguladığı yanlış politikalar nedeni ile Türkiye’nin çıkmaz bir yola girdiğini ve bölünme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak buna hiçbir şekilde müsaade etmeyeceklerini söyledi.