“Dünyanın artık yeni bir sese, yeni bir fethe ihtiyacı var. Bu fethin anahtarı da Milli Görüşçülerdir; Saadet Partililerdir” diyen İl Başkanı Mustafa Gözütok, “Türkiye’ye yılda 100 milyar dolarlık yenilenebilir gelir sağlayacak kaynak paketlerimiz hazır. Türkiye’nin 81 ilinde, 81 ayrı sanayi ve üretim merkezi kuracak 81 projemiz de hazır. Tüm bunlar Saadet Partisi’nin iktidarını bekliyor. Bizim iktidarımızda rüşvet, iltimas, israf ve yolsuzluğun kökü kazınacak; tüyü bitmemiş yetimin hakkına sonuna kadar sahip çıkılacak.” şeklinde konuştu.

 

“Suriye’de 200 bin insan ölmüşse, 2 milyon insan Türkiye’de perişansa; bu, Türkiye varken oldu. Irak’ta milyonlarca insan katledilmişse; bu, Türkiye varken oldu. Filistin’de kan ve gözyaşı eksik olmuyorsa; bu, Türkiye varken oldu. Bangladeş’te, Doğu Türkistan’da insanlar zulüm altında inliyorsa; bu, Türkiye varken oldu. Peygamber Efendimize hakaretler ediliyorsa; bu, Türkiye varken oldu. Kardeşlerim, aslında sözün özü şudur: Dünya’nın İslam Birliği’ne, İslam Birliği’nin Türkiye’ye, Türkiye’nin de Saadet Partisi’ne ihtiyacı var.” diyen Mustafa Gözütok, “5 ay sonra yapılacak seçimlerde, bütün teşkilatlarımızla seferlerimizi zafere ayarlamış durumdayız.” ifadelerini kullandı.

 

“Paris’te ölen 12 kişi için yürüyen o liderleri, Gazze’de 1600 kadın ve çocuk hayatını kaybettiğinde de yürürken görmek isterdik.” diyen Gözütok şunları kaydetti: “Paris’te yürüyenleri Hama’da, Humus’ta, Halep’te, Şam’da 200 bin insan, sürüklendikleri iç savaşta, bombalar altında can verirken de görmek isterdik. İsterdik ki, Paris’teki saldırılara karşı gösterdikleri duyarlılığın milyonda birini, Kabil’deki saldırılar karşısında da göstersinler. “Hepimiz Charlie’yiz!” diye meydanları dolduranlar, keşke aynı duyarlılığı Filistinli Hanzala’nın çizeri Naci Ali, Londra’nın göbeğinde bir suikaste kurban gittiğinde de gösterebilselerdi. Keşke Mısırlı Esma, Tahrir Meydanı’nda vurulduğunda da, “Hepimiz Esma’yız!” diyebilselerdi. Keşke o zaman da bu kadar demokrat, bu kadar özgürlükçü ve bu kadar kararlı olabilselerdi. Cezayir’de, Senegal’de, Orta Afrika’da, Mali’de, Nijer’de ve hatta daha yüz yıl evvel Maraşımızda, Antepimizde yaptıkları katliamlardan ders almış olsalardı.” 

 

 

Günümüz dünyasının temel sorununun çifte standartlar olduğunu dile getiren Gözütok, “Bu adaletsizliktir; bu ikiyüzlülüktür. Bütün dünya kaos ve kargaşayla dolu. İnsanlık, uçuruma doğru sürükleniyor. Şuanda dünyanın 80 ayrı bölgesinde ya bir iç savaş, ya bir işgal ya da bir çatışma var. Sadece geçtiğimiz yıl, 51 milyon insan açlık, yoksulluk ve çatışmalar yüzünden yerini, yurdunu terk etmek zorunda kaldı. Yerin altıda tonlarca altını, elması barındıran Afrika’da, yerin üzerinde insanlar açlıktan ölüyor. Her dört çocuktan biri, 5 yaşını göremeden hayatını kaybediyor. Bir yanda sadece makyaj malzemelerine 20 milyar, köpek mamalarına 19 milyar dolar para harcanırken, öte yanda 5 milyon çocuk, ilaç bulamadığı için hayatını kaybediyor.” dedi.

 

Haziran ayındaki seçimin tarihi bir seçim olacağını kaydeden Mustafa Gözütok, “Sıradan bir zaman diliminde yaşamıyoruz. Bu seçimde vereceğiniz her bir oy, hem Türkiye’nin hem de kan ve ateş çemberi içindeki İslam coğrafyasının geleceğini belirleyecek. Bu seçim, terörize edilerek, sömürülerek ve yoksullaştırılarak büyük bir merhametsizliğin kollarına bırakılan ve bu yüzden büyük bir buhrana sürüklenen insanlığın geleceğini belirleyecek. Bütün bu söylediklerimiz “bir oy” ile mi olacak? Evet, bütün bunlar tek bir oy ile olacak. Çünkü biz bu seçimde milletvekili seçimi yapmayacağız. Biz bu seçimde, Türkiye Batı’nın uydusu, İsrail’in kalkanı mı yoksa İslam ülkelerinin öncüsü mü olacak; Avrupa Birliği’nin kapısında mı bekleyecek, yoksa İslam Birliği’ni mi kuracak; küresel beylere taşeron mu olacak, yoksa yeni bir dünya mı kuracak, işte bunlara karar vereceğiz diye konuştu.

 

Gözütok ayrıca, Genel Merkezimizin Türkiye çapında başlattığı “Halkımızla Buluşma” çalışmaları Cuma Günü Genel Başkan Yardımcımız Fethullah Erbaş Bey’ in katılımıyla Bismillah diyerek, Haziran ayında yapılacak tarihi seçimlerin startını vereceğiz. Genel Merkezden gelen heyet ile tüm ilçelerimiz gezilerek vatandaşlarımızı tek tek ziyaret edeceklerini, Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşarak Milli Görüş hizmetlerini anlatacaklarını söyledi.