İlçedeki çeşitli liselerde okuyan öğrencilerden oluşan Ceyhun Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü lisanlı sporcuları, kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte Başkan Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ceyhun Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ekiz, yaptığı açıklamada geçen yıl bireyselde Türkiye 4.’ sü bu yılda Türkiye 6.’sı sporcular çıkardıklarını ifade ederek bir daha ki yarışmada Türkiye’de ilk üçe girecek sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kulübe verdiği destekten dolayı Başkan Alemdar Öztürk’e teşekkür eden Ekiz, “ Bu yılki yarışmada bireysel de 2 sporcumuz Adana Birinciliği kazandı. Takım halinde ise Adana il üçüncülüğü elde ettik. Bir sporcumuz da Türkiye 6.’sı oldu.  Kulübümüze verdiği destekten dolayı Sayın Belediye Başkanım Alemdar Öztürk’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YÜREĞİNİZE VE BİLEĞİNİZE SAĞLIK

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise bireysel ve takım halinde dereceye giren sporculara ilçenin tanıtımına koydukları katkıdan dolayı teşekkür ederek “ aldığınız başarılardan dolayı hepinizin bileğine ve yüreğine sağlık. İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlere ve hocalarınıza çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle kendinizi daha da geliştirerek Türkiye ve dünya çapında bilek güreşçileri olacağınıza inanıyorum.” dedi.

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilerle poz veren Başkanı Alemdar Öztürk, sporculara başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.