CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 20 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılarla buluşacak. Muharrem İnce’nin Adana’ya gelişinin kentte heyecan yarattığını belirten CHP Adana Milletvekili, 24 Haziran’da AKP iktidarına TAMAM diyen tüm halkı ellerinde bayrakla Uğur Mumcu Meydanı’na beklediklerini söyledi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimlerinin sıradan bir seçim olmaktan öte bir anlam taşıdığına dikkat çeken Gergin, “AKP 16 yıllık iktidarında ülkeyi karanlığa gömdü. Halkı ayrıştırarak, ötekileştirerek toplumsal barışı bozdu. Özgürlükler kısıtlandı. Yaratılan korku imparatorluğu ile halk sindirildi. İşte böyle bir dönemde sandık başına gideceğimiz 24 Haziran’da sadece Türkiye’yi yönetecek isimleri seçmek için oy vermeyeceğiz, Türkiye’nin geleceğini de belirleyeceğiz.” dedi.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Türkiye’nin geldiği nokta göz önüne alındığında 24 Haziran seçimlerinin yeni bir Milli Mücadele özelliğini taşıdığına dikkat çeken Gergin, “Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevimizin bilincinde sorumluluğumuzun farkındayız. Halkın beklentilerine karşılık vermek ve Sn. Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi’ni de halkın iktidarı yapmak için gece gündüz demeden durmadan çalışacağız. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin Adana’da gerçekleştireceği miting kentimiz ve geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. 25 Haziran sabahı daha aydınlık, daha demokratik ve daha özgür bir Türkiye’de uyanmak isteyen, AKP iktidarından sıkılarak artık TAMAM diyen partili partisiz tüm halkımızı, 20 Mayıs Pazar Günü saat 16:00’da Uğur Mumcu Meydanı’nda milletin Cumhurbaşkanı adayı sn. Muharrem İnce ile buluşmaya davet ediyorum. Muharrem İnce’nin Adana’ya gelecek olması halkta da büyük bir heyecana neden oldu ve bu coşkuyla meydanımızın hınca hınç dolacağını şimdiden görebiliyorum.” ifadelerini kullandı.