Ülkeye sosyal barışın, sosyal adaletin CHP ile geleceğini, ayrışmanın biteceğini, insanların kucaklaşacağını kaydeden Orhan Sümer, “Biz bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşımaya geliyoruz” diye konuştu.

“BAŞKA ŞANSI KALMADI”

Ülkenin dış politikasının iflas ettiğini, ekonominin çöktüğünü, tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini savunan Orhan Sümer, “Tek adam rejimi ve diktatörlüğe karşı bu ülkenin CHP’den başka şansı kalmadı” dedi.

“HEDEFİMİZ İKTİDAR”

24 Haziran seçimlerinin her açıdan çok büyük önem taşıdığını belirten Sümer, şöyle devam etti:

“Herkes çocuklarının geleceği için bilinçli davranmalı ve mutlaka sandığa gitmeli. Ülkemiz gerçekten zor günlerden geçiyor. Dolar yükseliyor, Türk lirası değer kaybediyor. Eğitimden, sağlığa kadar her alanda bir kötüye gidiş var. Basın özgürlüğünde dünya ülkeleri arasında sabıkalı bir konuma düştük. Temel hak ve özgürlükler noktasında Avrupa ve dünyanın en kötüleri arasındayız. İş cinayetlerinde, kadına şiddette Avrupa birincisi bir ülke haline geldik. Yoksulluk büyüyor, işsizlik büyüyor. Tüm bunların önüne geçmek mümkün. CHP 24 Haziran seçimleri öncesinde gerçekten de büyük bir ivme kazandı. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce, herkesten önce sahaya indi ve il il geziyor, halkla kucaklaşıyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanıyor. Adayımız İnce’nin mücadelesi hepimizin umudunu büyütüyor. İşçi, işsiz, köylü, çiftçi, öğrenci, memur, küçük esnaf umudunu CHP’ye bağlamış durumda. Biz de umudumuzu kuşanıp mücadeleyi başlatmış, yola çıkmış bulunuyoruz. Hedefimiz iktidar!”

CHP milletvekili adayı Orhan Sümer, “Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkenin yarını adına her türlü fedakarlığı gösteriyor. Biz de Genel başkanımızın yolunda ve izindeyiz” dedi.