Mahalle gezilerine ağırlık veren CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer Çukurova Huzurevleri mahallesinde halkla bir araya gelerek yerel seçimlerin ülke için önemini anlattı.

Sümer Huzurevleri mahallesinde alkışlarla karşılandı.

 

Huzurevleri mahallesindeki toplantıda AKP’yi sert bir dille eleştiren Sümer

AKP’nin Cumhuriyetle kavgalı bir parti olduğunu vurgulayarak şunları söyledi’’Sevgili partililerim, Huzurevleri mahallesinin değerli insanları, bildiğiniz gibi yaklaşık bir yıl sonra Ülkemizde yerel seçimler yapılacak. Bu seçimler her ne kadar Adana’mız için önemli olsa da Türkiye’nin geleceği içinde büyük bir önem taşımaktadır. Bu gün Adana gibi Ülkemizde kötü yönetilmektedir. Karşımızda ülkeyi felakete sürükleyen bir iktidar var.

Bu iktidar adeta Cumhuriyetimizle kavga eder duruma geldi, tüm değerlerimiz ayaklar altına alınmaya çalışıyor, işte bu nedenle çocuklarınızın, torunlarınızın çağdaş ve aydınlık bir Türkiye’de yaşamaları için Cumhuriyet Halk Partisinin yani halkın partisi CHP’nin iktidara gelmesi gerekmektedir, CHP’yi iktidara taşıyacak olanda sizlersiniz, yani halkımızdır. Türkiye’yi yönetmenin ilk adımlarını da bir sene sonra yapılacak olan yerel seçimde Belediyelerde iktidara gelmek ile birlikte atacağız.

Yerel seçimden CHP’nin Adana’da zaferle çıkacağını söyleyen Sümer’’CHP Adana İl örgütümüz Adana halkına karşı sorumluluklarının bilincindedir, biz bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek tüm Adana halkını kucaklayan adaylarımızla seçime gireceğiz ve başta da söylediğim gibi bu seçim CHP’nin dolayısıyla halkın zaferi ile sonuçlanacaktır’’dedi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer bu tür toplantıları daha da sıkça yapacaklarını belirtti.