Görevi devralmasının hemen ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir yandan da tebrikleri kabul etmeye devam diyor. 1999 yılında CHP'den Yüreğir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Ahmet Nisanoğlu ile birlikte Yüreğir'den bazı iş adamları ve siyasiler Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a destek ve tebrik ziyaretinde bulundu.

NİSANOĞLU, TEBRİK EDİP BAŞARI DİLEDİ

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a yeni görevinde başarılar dileyen Dr. Ahmet Nisanoğlu, seçimlerin geride kaldığını belirterek bundan sonra ayrım yapmadan Seyhan'a hizmet edilmesi gerektiğini söyledi.

Nisanoğlu, "30  Mart yerel seçimlerinde Seyhan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sayın Karalar'ı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler Yüreğir'de bir dönem siyaset yapan siyasiler ve iş adamaları ile birlikte Sayın Karalar'a destek verdiğimizi belirtmek isterim. Bundan sonra hiçbir kültürel ayrıma geçit vermeden, Adana'ya, Seyhan'a hizmet etmek gerekli. Hedef sadece Seyhan Belediye Başkanlığına seçilmek olmamalı. Hedef; yıllardır ihmal edilen bu ilçeye hizmet etmek olmalı. Zaten Sayın Karalar uzun yıllar sonra parti tabanından çıkarak bu göreve gelmiş bir insan. Kendisinin adil bir şekilde Seyhan'ı daha yaşanılabilir bir hale getireceğine eminiz" şeklinde konuştu.

 

KARALAR: TEK AMACIMIZ SEYHAN'A HİZMET ETMEK OLACAK

Uzun yıllar sonra Seyhan'a tekrar sosyal demokrat bir belediyecilik getirdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar hiçbir ayrım yapmadan daha yaşanılabilir bir Seyhan için yola çıktıklarını söyledi. İlerleyen günlerde yapılan hizmetlerle vatandaşın bunu hissedeceği belirten Karalar, "30 Mart yerel seçimlerinde Seyhan halkı bizi bu göreve layık gördü. İnşallah biz vatandaşımızın  bunun ilerleyen günlerde herkes tarafından fark edilecek. Elbette bizler buraya siyasetle geldik ancak bundan sonra siyaseti bir kenara bırakıp insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek, beklentilere cevap verecek bir belediye oluşturacağız. Bu saydıklarımı yaparken de hiçbir siyasi, kültürel ayrım yapmayacağız. Bizlerin tek amacı daha yaşanılabilir bir Seyhan, daha yaşanılabilir bir Adana olacak" ifadelerini kullandı.