Topaloğlu yaptığı açıklamada Geçtiğimiz ay içerisinde Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün Kurtuluş Mahallesinde bulunan Şinasi Efendi Sokağının devamı için söz verdiğini ancak söz vermesinin üzerinden bir ay geçmesine rağmen bir tane bile çivi çakılmadığını söyledi.

Sokakağın durumunun içler acısı olduğunu hatırlatan Topaloğlu burada Toz topraktan geçilmediğini gerek esnafın gerekse vatandaşların bu durumdan çok şikayetçi olduklarını söyledi.

Azim Öztürk’ün Başta,Reşatbey mahallesi,Çınar Mahallesi,Toros caddesi,Mado sokağı, ve bazı sokakların Kaldırım parke taşlarının onarımı içinde söz verdiği bu sözlerinin bile kulak arkası ettiğini savunan Topaloğlu,Şunları söyledi;Başkan Öztürk,Seyhan Efendi Biz Hizmetkarız diyor.Ne hikmetse göreve geldiği günden buyana Seyhan a doğru düzgün bir tane hizmet vermedi.Dünya’nın hiçbir yerinde görülmeyen çöpler poşetler içerinde dışarıda bekletiliyor. Çöplerden akan pis sular ve kokular,Çevreye büyük rahatsızlık veriyor.Diğer ilçeler Konteynır uygulamasını yapıyor Azim Öztürk ise Konteynır almamakla direniyor. Seyhan pislikten geçilmezken Azim Öztürk Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını düşünüyor.Seyhan’da 1000 civarında çıkmaz sokağın bulunduğunu kaydeden Toplaloğlu, bunlardan sadece 10 yıl içerinde 10 tane çıkmaz sokağın açıldığını diğer çıkmaz sokakların ise hala açılmayı beklediğini hatırlattı.

Meclis kürsüsünde sürekli söz alarak Azim Öztürk’ verdiği sözleri hatırlattığını söyleyen Topaloğlu, Başkan Seyhan’a hizmet götürmemekte direndiğini söyledi.

Toplaloğlu, 2013 performans proğramı içerisinde gerekli harcama yapılması için Azim Öztürk’e ,Turan Arın Sokağının restorasyonun için yetki ve para verilmiş olmasına rağmen hale neden bekletildiğine bir anlam veremediğini söyledi.

Topaloğlu sözlerini şöyle tamamladı;Turan Arın sokağının projesi çizimi için 220 bin tl’ye ihalesi yapılmış olmasına rağmen Mart ayında restorasyon çalışması gerçekleşirken çeşitli bürokratik engeller nedeniyle Azim Öztürk’ün Müteahhitten Ağustos başına kadar süre istediğini,Ağustos ayı bitti.Turan Arın sokağın restorasyonuyla ilgili hiçbir çalışmanın yapılamadı.Bu konuda Başkana Meclis üyeleri olarak tam yetki verdik ancak Azim Öztürk Seyhan’a hizmet götürmemek için direniyor.Başkan Öztürk’ü buradan birkez daha uyarıyorum. ‘ açıklamasında bulundu.