Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, 30 Mart akşamı açılacak sandıklardan, Adana’ya hizmet çıkacak, Adana kazanacak” dedi. 

ARTIK YATIRIM VE HİZMET ZAMANI

Bu seçimin Adana’nın aydınlık yarınlarının kapısı olduğuna dikkat çeken Torun, “Artık Adana’nın kötü gidişine dur deme zamanı. Artık tüm ilçeleriyle kalkınmış, hizmet ve yatırımlarla buluşmuş, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin omuz omuza vererek, Adanalı hemşehrilerimize modern şehircilik hizmetlerinin en güzelini yapma zamanı”  diye konuştu.

DEVASA PROJELERİMİZLE ADANA’YI HAK ETTİĞİ KONUMA TAŞIYACAĞIZ

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, mahalle toplantıları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinde, Adana için hazırladığı devasa projeleri hızla yaşama geçireceğini kaydeden Abdullah Torun, merkezi hükümetin desteğiyle Adana’yı hak ettiği konuma taşımaya kararlı olduğunu vurguladı ve hangi görüşe sahip olursa olsun tüm vatandaşların oylarına talip olduğunu ifade etti. Torun, “Yapacağımız hizmet ve kazandıracağımız yatırımlarla, toplumumuzun tüm kesimlerinin mutlu olmasını sağlayacağız. Seçimlerde Ak adroların kazanması demek, ilçeleriyle birlikte Adana’nın ve tüm Adanalı hemşehrilerimizin kazanması demektir. Kaybetmeye artık tahammülü kalmadığını her fırsatta vurguladığımız Adana’mızın yıllardır engellenen hizmet ve yatırımlarla buluşmasını sağlayacağız. Adana, 30 Mart sabahı yepyeni ve aydınlık bir geleceğe uyanacak” dedi.

PROJELERİMİZİ HIZLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimizde hızla gerçekleştireceğiz” dediği projelerini şu başlıklarla özetledi;  Kanal Adana Projesi, Şehir Marina, Kent Meydanı, Oteller Bölgesi, Doğal Yaşam Alanları, Uluslararası Marina, Macera Parkı, Arberatoryum (Bitki Müzesi), Ticari Liman, Karataş-Yumurtalık Sahil Yolu Projesi, Kozan-Aladağ-Pozantı Yolu, Uydu Kentler ve Sosyal Yaşam Alanları, Ceyhan Enerji Bölgesi Demiryolu Hattı, Balcalı Köprüsü, Tepebağ Arkeopark, Yeni Otogar ve Metro Hattının Uzatılması, Mikro Kredi, Süt ve Süt Ürünleri Değerlendirme Merkezi, Dev Akvaryum, Güvenli Çocuk Alanları, Evsizler İçin Barınaklar, Beyazevler Köprüsü, Işıksız Bulvarlar, Teleferik, Seyir Kuleleri, Söğütlü Uydu Kent, Kürkçüler Uydu kent, Afet parkları, Metro Son Durak Spor Tesisleri, Şehir Giriş Kapıları, Adana-Sarıçam-İmamoğlu-Kozan Raylı Sistem Hattı, Feke-Mansurlu Yolu, Akkaya-Tapan Yolu, Kozan-Akdam-Karahan-Darılık-Aladağ Yolu, Aladağ-Acıman-Kapızbaşı Şelale Yolu, Hekimköy Camii, Kozan-Göller-Saimbeyli-Himmetli Yolu, Çukurova-Meydan-Aladağ Yolu, Acıman Şifalı Su Tesisleri, Obruk Şelalesi, Spastik ve Down sendromlu Engelliler İçin Rehabilitasyon Merkezleri, Yumurtalık Serbest Ticaret Bölgesi, Tekstil Kent, Ayakkabı Kent, Slikon Vadisi, Banliyö Trenleri (Zeytinli, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Organize Sanayi, Ceyhan), Turizm Yolu (Yüreğir-Yumurtalık), Çobandede Köprüsü, Kadın Kültür Evi, Gençlik Merkezleri, Gazipaşa Camii, Kent Merkezlerine Çok Katlı Otoparklar, Modern Köylü Pazarları, Kanara-Mezbahane, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Karaisalı-Pozantı Yolu (Kuzey Çevre Yolu), Karataş- KKTC Magosa Deniz Otobüsleri ve Kozan OSB-Mansurlu Bağlantı Yolu.)”