Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, kentteki sivil toplum örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyor.  Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Tümer, sivil toplum örgütlerinin demokrasinin temel unsurları olduğunu söyledi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Adana için aynı platformda buluşulabileceğini kaydeden Tümer, “Tüm kesimleri birleştiren unsur Adana olmalıdır. Adana’nın gelişimi ve kalkınması için ortak hareket etmenin önemine inanmalıyız. Milletvekili olarak hiçbir ayrım gözetmeden görevimi yapmaya çalışıyorum. Sizden gelecek talep ve önerileri titizlikle değerlendireceğimin bilinmesini isterim” dedi.

ORTAK HEDEF ÇAĞRISI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkesi ve insanları için dürüst ve ilkeli bir tavır sergilediğini dile getiren Tümer, “Adanamızın ciddi anlamda ekonomik bir hedef belirlemesi gerekiyor. Tüm sivil toplum örgütleri sorunların çözümü için ortak hedef doğrultusunda ilerlerse ve biz milletvekilleri de bu sürece destek verirsek kentimizin önü açılır. Bu konuda üzerime düşeni yapmaya hazırım. Ortak derdimiz Adana olmalı” diye konuştu. Tümer, iş insanlarını 3 Aralık 2016 Cumartesi günü Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı büyük mitinge davet etti.

TÜMER’E TEŞEKKÜR
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca ise Türkiye’nin huzuru için siyasi kimlik ayrımı gözetmeden hareket edilmesi gerektiğini söyledi. TÜMSİAD’ın yeniliklere açık bir dernek olduğunu ifade eden Kutluca, şunları söyledi:
“Milli ve manevi değerlerimize saygılıyız. Serbest piyasa ekonomisinin temel prensiplerine uygun, sürdürülebilir iktisadi kalkınmanın temin edilmesini, toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesini amaçlıyoruz. Adana’nın gelişimi için üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz.”