Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Adana’daki yerel yönetimler, bürokratlar ve yetkililerle vatandaş odaklı görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’ya nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, ilçelerden, vatandaşlardan ve CHP örgütlerinden gelen su ve kanalizasyon sorunlarını Oprukçu’ya iletti.

ÖNCELİKLİ SORUN İÇME SUYU VE KANALİZASYON

Geçmişten bu yana hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yetkililerle diyalog halinde olmasıyla tanınan Tümer, “Vatandaşımızdan gelen sorunların çözümüne katkıda bulunmak bizim görevimiz. Bu nedenle hiçbir ayrım yapmadan kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu. Gezdiği her ilçede, mahalle veya köylerde öncelikli konuların başında içme suyu ve kanalizasyonun geldiğini ifade eden Tümer, “Vatandaşımıza hizmet paydasında buluşmamız gerekiyor. Bu konuda ASKİ ve personelin hassasiyetini rica ediyorum” dedi.

OPRUKÇU, TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve 5 yıl boyunca Ereğli Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise  “Çalışma yaşamımızdaki 25 yıllık bilgi birikimimizi Adanalıların hizmetine eşit oranda sunmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Oprukçu, Adana’nın geniş bir interlanda yayıldığını hatırlatarak tüm ekipleriyle vatandaşların sorunlarına odaklandıklarını dile getirdi.