Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP kadrolarının toplumun tüm kesimlerini, uzmanları ve halkı dinlediğini, Türkiye’nin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurguladı.
CHP İl Sekreteri Erkin Doygun’la birlikte Çukurova Genç İşadamları Derneği (ÇUKUROVA GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Efsun Tekyeten, Gökalp Sofuoğlu, Kazım Tosun, Kamer Acar ve Hakan Burç’u dernek binasında ziyaret eden Tümer, güçlü sivil toplum örgütlerinin çağdaş Türkiye oluşumunda önemli rol üstleneceğini vurguladı.
“OLUMLU İŞLER YAPMAK İSTEYENİN YANINDAYIZ”
Milletvekillerinin sivil toplum örgütlerinin çalışmalarından çıkan sonuçlara göre Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözüm yolu araması gerektiğini dile getiren Tümer, “TBMM’de iş dünyasının, vatandaşlarımızın ve toplumun tüm kesimlerinin sorunlarının çözümü için aracı olacağız. Adana’nın ekonomik, sosyal ve siyasal yönden önünün açılması gerektiğine inanıyoruz. CHP’liler olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizin bilinmesini istiyoruz” dedi. Kenti, bölgesi ve ülkesi için olumlu işler yapmak isteyen sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalog halinde olacağını ifade eden Tümer, “Bizim derdimiz, ülkenin ekonomik, sosyal ve toplumsal huzurunu tesis etme derdidir” diye konuştu.
SAKARYA: “ADANA İÇİN KENETLENİN”
Ziyaretleri için Tümer ve Doygun’a teşekkür eden Sakarya ise “Sizin gibi rahatlıkla ulaşabileceğimiz, geri bildirim alabileceğimiz kişilerin milletvekili olması sevindirici. Tüm milletvekilleri siyasi parti ayrımı yapmadan Adana için kenetlenmeli ve sımsıkı olmalı” ifadelerini kullandı.