Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP terbiyesi ile yetişmiş, hiyerarşiyi bilen bir insan olarak milletvekilliği makamını halkın yararına kullanacağını vurguladı.
CHP’nin tüm örgütlerindeki hareketliliğe paralel olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Zülfikar İnönü Tümer, CHP önceki dönem İl Başkanı Orhan Sümer ve CHP İl Başkan Yardımcısı Abeydullah Kolcu ile birlikte CHP Yüreğir İlçe örgütünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Turgut Üstün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk ve partilileriyle bir araya gelen Tümer, “Örgütlere bağlı bir milletvekili olarak sizlerden gelen sorunları ve çözüm önerilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında dile getireceğimden hiç şüpheniz olmasın” dedi.
“ÖRGÜTLERLE İÇ İÇE OLACAĞIM”
CHP’nin toplumun genelini ilgilendiren sorunlara çözüm üretmek üzere harekete geçtiğini ve Türkiye genelinde iyi bir hava yakaladığını dile getiren Tümer, “Bu havayı hep beraber rüzgara dönüştüreceğiz. Milletvekilliği dönemimde olabildiğince ve sağlığım el verdiğince örgütlerle iç içe geçireceğim. Ön seçim nedeniyle yakalanan sinerjiyi artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Ziyaretleri için Tümer, Sümer ve Kolcu’ya teşekkür eden Üstün ise “Sıkı bir çalışma yapacağız. Mahalle ve ev toplantıları ile her yere ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.