Adana’nın her yerinde bulunmaya gayret eden, vatandaşlarla bir araya gelen, hemşehrilerinin sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hükümet yetkililerine ve ilgili bakanlara çözüm üretmeleri için ileten CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, çalışmalarında CHP bayrağını ön plana çıkarıyor. Adana’nın Kozan ilçesi girişindeki İz Petrol ve Tarım İşletmeleri yetkilileri ile çalışanlarına nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, bir vatandaşın CHP’ye olan sevgisini hayranlıkla izledi.

“VATANDAŞ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
Tümer’in bindiği CHP plakalı aracı görünce çok samimi bir fotoğraf çektiren vatandaşla sohbet eden Tümer, CHP’nin Türkiye’de yaşayan tüm insanlar için hak, hukuk ve adalet arayışında olduğunu vurguladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşündeki samimiyetinin tüm dünya tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Tümer, “Bizim derdimiz vatandaş. Vatandaşın sıkıntılarını asgari düzeye indirebilmek için mücadele ediyoruz. CHP çatısı altında vatandaş odaklı çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu.

“HUBUBAT ÜRETİCİSİNE KULAK VERİLMELİ”
Tarım işletmesinde depolanan mısırla ilgili bilgi de alan Tümer, hasat öncesi hububat ithalatının önünün açılması nedeniyle çiftçinin büyük bir sıkıntıya girdiğini kaydetti. Çiftçinin alın terinin kurumadan hakkını almasının önüne konulan engelin yerli üreticiye vurulan darbe kadar ülke ekonomisini de sekteye uğratacağını belirten Tümer, “Üreticimiz kimseye mahkum edilmemelidir. Hububat üreticimizin sesine kulak verilmelidir” dedi. Tümer, misafirperverlikleri için İz Petrol yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti.