Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin tüm taahhütlerinin insanların rahatça yaşayabilmesi için asgari düzeyde hayata geçirilmesi gereken önemli konular olduğunu vurguladı.

Çalışmaları kapsamında Ceyhan ilçesinde Pazar yerini gezen, tarım işçilerini ziyaret eden, Kurtkulağı’nda Kervansaray hakkında vatandaşlara bilgi veren Tümer, “İnsanca, eşitçe, rahat bir ortamda hayatınızı sürdürmeniz için yola çıktık. Emeklinin de işçinin de kadının da hakkını vererek daha iyi nesiller yetişmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ceyhan’a bağlı Kurtkulağı, Kurtpınarı, Karatepe, İncirli, Dutlupınar, Selimiye ve Sarımazı mahallelerindeki vatandaşlarla görüşen, çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye hayali ve gayesiyle çalışma yaptıklarını ifade eden Tümer, “Biz, kişilerin değil toplumun sorunlarıyla ilgilenip bu sorunları çözmek istiyoruz. Kimseyi kayırmada, kimseyi ötekileştirmeden, herkesin hakkı olan refah düzeyini yakalamak istiyoruz. CHP’nin Adana da 1. parti olacağına inanıyorum. Biz bu düzeni değiştireceğiz” dedi.

“TARİHİ MİRASIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Kurtkulağı köyündeki ‘Kurtkulağı Kervansarayı’ hakkında bilgiler de veren Tümer, “Birçok yerde karşımıza çıkmayan bu tarihi güzelliklerin yanıbaşında yaşıyoruz. Tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkarmalıyız ancak burada olduğu gibi zarar vererek değil aslına sadık kalarak restorasyonunu gerçekleştirmeliyiz. CHP iktidarında tarihi miraslarımıza sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Fasulye toplayan tarım işçilerini de ziyaret eden Tümer, "Sizler güneşin altında evinize ekmek götürebilmek için alınteri döküyorsunuz. Ama ne yazık ki emeğinizin karşılığını tam olarak alamıyorsunuz. Genel başkanımızın söylediği gibi CHP iktidarında mazot 1.5 lira olacak. Bu sadece toprak sahiplerinin değil çalışan işçilerin de avantajına olacak. Hem emekçi hem de mahsul sahibi hak ettiği parayı kazanacak” şeklinde konuştu.