Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki piknikçi vatandaşlarla buluştu. CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ve İlçe Örgütü ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Tümer, halkın yakın ilgisine teşekkür etti.
“VATANDAŞIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ”
Vatandaşlar tarafından sıcakkanlı karşılanan Tümer, “Bizimle sofralarını, yemeklerini paylaşan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Adanalılarla sadece seçim öncesi değil seçimden sonra da sık sık bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızın güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Birçok piknikçinin beyaz et tükettiğini gören Tümer, “Beyaz et tüketmek sağlıklı ancak halkımız sadece sağlık sebeplerinden dolayı değil maddi yetersizliklerden dolayı beyaz ete yöneliyor. Ekonomi kan ağlıyor, insanlar evlerine kırmızı et götüremiyor. Fiyatlar el yakıyor ancak CHP iktidarında ekonomik zorluk olmadan insanlar istediklerini ay başını düşünmeden rahatça tüketecek” dedi.