Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayları Zülfikar İnönü Tümer, Müzeyyen Şevkin ve Yüksel Karaaslan, Yüreğir Levent Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün’le birlikte seçim çalışması yapan Tümer, Şevkin ve Karaaslan, “Herkesin sorunlarına çözüm üreten bir CHP ile halkın karşısındayız” dedi.
KADINLARA 720 LİRA

CHP iktidarında işçi, emekli, ev kadını, öğrenci ve öğretmenin hakkını alacağını ve daha güzel bir Türkiye oluşacağını dile getiren CHP’li adaylar, “Ev ekonomisini en iyi bilen ev kadınlarımızın hesaplarına 720 lira yatıracağız ve kadınlarımıza ev yönetiminde söz hakkı vermiş olacağız” diye konuştu.

Sadece CHP’ye gönül vermiş partililere değil bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş insanlara da ulaşmaya gayret ettiklerini ve CHP’nin gerçekçi projelerini anlatmaya özen gösterdiklerini belirten CHP’li adaylar, “Sadece insanlarımıza ulaşmakla kalmayacağız. Hep birlikte sandıklara da sahip çıkarak halkın gerçek iradesinin sandığa yansımasını sağlayacağız” dedi.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”
Vatandaşların hür iradeleriyle sandığa gideceğini ve oylarına sahip çıkarak CHP’nin hak ettiği görevi alacağını dile getiren Tümer, Şevkin ve Karaaslan, “İktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. CHP’yi Adana’da birinci parti yapacağız ve Türkiye’de de iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.