Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ilçe gezilerine ara vermeden devam ediyor. Genel kurullarını tamamlayan ilçe örgütleriyle birlikte esnaf ve vatandaşı gezen Tümer, bu kapsamda Karaisalı turu gerçekleştirdi.

SERİ ZİYARETLER
Karaisalı İlçe Başkanı İlhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Karaisalı Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Erhan Yağmur, Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin, Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Metin’in yanı sıra esnaf ve vatandaşları ziyaret eden, gençlerle ve büyüklerle sohbet eden Tümer, sorun, öneri ve talepleri yerinde dinledi.

ÖZELLİKLERİNİ SIRALADI
Karaisalı’nın Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Kesri Hanı, Yerköprü, yaylaları, dereleri ve doğal bitki örtüsüyle turizm destinasyonuyla öne çıkan bir ilçe olduğuna işaret eden Tümer, “Turizm ve hizmet sektörünün geliştirilmesi ilçeye olan ilgiyi artıracak, ekonomi canlanacak ve istihdam artacaktır” diye konuştu.

TURİZM VE TARIM
Karaisalı’da turizme yatırım yapmanın akıllıca bir girişim olacağını ifade eden Tümer, “Köylüyü yerinde tutabilmek için alternatif üretim ve iş alanları bulmak zorundayız. Turizm ve hizmet sektörüyle birlikte tarım topraklarının korunması, Karaisalı biberi tohumunun geliştirilmesi ve Türkiye'ye yayılmasını sağlamalıyız” dedi.