Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Karataş ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette sevgi gösterileriyle karşılandı. Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’ın 3. Hizmet yılı değerlendirme toplantısına katılmak üzere ilçeye giden Tümer, çeşitli temaslarda bulundu.
CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Akbaş Kaba ve ilçe yöneticilerini parti binasında ziyaret eden Tümer, burada çoğunluğu gençlerin ve kadınların oluşturduğu partililerce karşılandı.

TÜRK BAYRAĞIYLA MEYDANA YÜRÜDÜ

Tümer’le uzun süre sohbet eden, Türkiye’nin geleceği ve referandumla ilgili sorular soran gençler ve kadınlar Tümer’in çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Parti binasından partilileriyle birlikte Türk bayrağı eşliğinde ilçe meydanına yürüyen Tümer, esnafı da tek tek gezdi.
Ekonominin oldukça daraldığı Türkiye’de ekonomik krizin baş gösterdiğini ancak birilerinin koltuk hırsına bürünüp tüm sorunları görmezden geldiğini ifade eden Tümer, Karataş’ta siftah yapmadan kepenk kapatan çoğu esnafın serzenişiyle karşılaştı.

“MERKEZİ İDARE, KARATAŞ’A ŞAŞI BAKIYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere tüm örgütlerin halk için çalışma yaptığını, ülkenin birlik, bütünlük ve beraberliği için referandumda hep birlikte ‘Hayır’ çağrısı yaptığını kaydeden Tümer, turizm ve doğa harikası Karataş’ın merkezi idarenin gazabına uğradığını belirtti.
Karataş’taki eski yerleşim birimi ve yüzyıllar öncesinden kalan tarihi mezarlık ile arkeolojik yapıyı da inceleyen Tümer, Karataş tarihinin de gün yüzüne çıkarılmak yerine kaderine terk edilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.