Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’da bu yıl 5. kez düzenlenen ve tüm dünyaya yayılan Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılan vatandaşları ve açılan standları tek tek ziyaret etti. Tümer, Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Ziyapaşa Bulvarı’nda yapılan ‘Aşk ve Sadakat Köprüsü’nün açılış törenine de katıldı.
Türkiye’nin ve Adana’nın zorlu günler yaşadığı bir süreçte düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve mutluluk kaynağı olmasını dileyen Tümer, kent tanıtımına olumlu katkı sunan karnavalı düzenleyenlere teşekkür etti.
“KARNAVAL, SEVİNÇ KAYNAĞIDIR”
Adana Galeria civarında gerçekleştirilen karnavala CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, İl yöneticileri, CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Hamdin Öztep ve genç partilileriyle birlikte katılan, karnavalda karşılaştıkları Seyhan ilçe ve kadın kolları ile Adana Kadın Gücü Platformu üyeleri ile birlikte gençlerle sohbet eden, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve vatandaşların açtığı standlardaki ürünleri inceleyen Tümer, herkesin her kesimin karnavala sahip çıkması gerektiğini vurguladı.
Dil, din, ırk ve renk farkı gözetmeksizin insanların bir arada, kardeşçe yaşayabileceğine güzel bir örnek sunan karnavalın Türkiye’de ilk ve tek olarak Adana’da düzenlenmesinin de ayrı bir sevinç kaynağı olduğunu ifade eden Tümer, Adana’nın zengin kültür ve sanat mozaiğiyle öne çıktığını dile getirdi.
BARUT, TEŞEKKÜR ETTİ
CHP İl Başkanı Ayhan Barut ise Türkiye’nin ve çocukların geleceği için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyledi. Türkiye’nin tek karnavalının Adana için yeni başlangıçlar getirmesini dileyen Barut, vatandaşın biraz olsun yüzünün gülmesini sağlayanlara teşekkür etti.