Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, 25 Haziran sabahı Türkiye’nin tam anlamıyla huzur ve refaha kavuşacağına inandığını vurguladı. 24 Haziran seçimleri kapsamında yapılan çalışmalarda il ve ilçe örgütlerini, milletvekili adaylarını yalnız bırakmayan Tümer, Sarıçam ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla Türkiye’nin içinde bulunduğu süreci değerlendirdi.
ÖZLEM DUYUYORUZ”
CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meltem Sarıgeçili ve Milletvekili Adayı Dr. Rıza Mete ile birlikte Sarıçam sokaklarını arşınlayan Tümer, Türkiye’de yaşayan her bireyin barışa, özgürlüğe, insan haklarına özlem duyduğunu dile getirdi.


İKTİDAR YÜZÜNÜ ADANA’YA DÖNMEDİ”
Adana ve Sarıçam genelinin başta işsizlik olmak üzere tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorunlar, altyapı ve düzensiz yapılar nedeniyle kalitesiz bir yaşama maruz bırakıldığını ifade eden Tümer, merkezi idarenin de 16 yıldan bu yana yüzünü bir türlü Adana’ya dönmediğini ifade etti.
MİLLETİMİZLE BAŞARACAĞIZ”
Adanalılara verilen hiçbir sözün yerine getirilmediğine işaret eden Türkiye genelinde ise tam anlamıyla bir ekonomik kriz baş gösterdiğini vurgulayan Tümer, “24 Haziran’da milletimizin artık tamam diyeceğine inanıyorum. Hep birlikte çağdaş ve aydınlık yarınlara uyanmak istiyoruz. Halkımızla birlikte bu hedefimize ulaşacağız” dedi.