Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP’nin Adana’da daha fazla milletvekili çıkarabilmesi için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. En ücra köşedeki Adanalının elini sıkmaktan geri durmayan, toplumun her kesimiyle buluşmalarına aralıksız devam eden Tümer, bu kez de Çukurova ilçesindeydi…
Çukurova ilçe örgütü ve hemşehrileri tarafından alkışlarla karşılanan Tümer, “Tek hedefimiz ülkemizin huzuru ve refahıdır. Din, dil, renk, ırk ayrımı yapmadan bu memlekette yaşayan insanlarımızın mutlu olması için mücadele veriyoruz” dedi.
SEMT PAZARLARINI GEZDİ
CHP Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Kadın Kolları Başkanı Sonay Gültekin Özel, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Tarkan, CHP Adana Milletvekili Adayı Sıdıka Halıcıoğlu, ilçe yönetim kurulu ve partilileriyle birlikte Çukurova ilçesindeki semt pazarlarını gezen Tümer, esnafın sorunlarını dinledi.


EKONOMİK KRİZ VAR!
Ekonomik krizin baş göstermeye başladığı Türkiye’de halkın alım gücünün oldukça düştüğünü, mutfak masraflarının katlandığını, her alanda olağanüstü bir pahalılık yaşandığını dile getiren Tümer, Adana’da işsizliğin baş göstermesinin öncelikli nedenlerinden biri olarak küçük esnaf ve sanatkarın korunaktan uzak olmasını gösterdi.
KÖTÜ GİDİŞE İŞARET ETTİ
Mahalle aralarındaki pazarcı esnafının, bakkalın, kasabın, manavın komşusuna dokunan, anlık alışveriş kolaylığı sağlayan, özellikle dar gelirlilere ve yoksul vatandaşlara yardımcı olan bir yapıyla varlığını sürdürmeye çalıştığını ancak iktidarın daha çok büyük sermaye gruplarını teşvik ettiğini anlatan Tümer, bu kötü gidişe dur denileceğine inandığını söyledi.
“ARTIK TAMAM DİYELİM”
24 Haziran seçimlerinin Türkiye’de yaşayan her birey için büyük önem taşıdığını ifade eden Tümer, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı, CHP’nin de mecliste çoğunluğu elinde bulundurması için parti örgütleri ve milletvekili adaylarıyla birlikte çalışmaktan onur duyduğunu vurguladı. Tümer, Adanalıları 24 Haziran’da ‘Artık Tamam’ demeye çağırdı.