Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü söz. Noter tasdikli sözleri CHP iktidarında hayata geçirilecek” dedi.
CHP Sarıçam İlçe Örgütü ve CHP Adana Milletvekili Adayı Yüksel Karaaslan ile birlikte ilçenin mahallelerini gezen Zülfikar İnönü Tümer, “Genel başkanımızın arkasındayız. Emekliye çift maaş ikramiye, çiftçiye 1.5 lira mazot, asgari ücretliye bin 500 lira maaş, insanın insanca yaşaması için çok değil. Tüm bu taahhütlerimiz CHP iktidarında yaşama geçirilecek” diye konuştu.
“2 MİLYON 200 BİN İSTİHDAM”
Mahallelerdeki Pazar yerini gezen, esnaflarla dertleşen ve öğrencilerin sorunlarını dinleyen Tümer, genç bir üniversite mezunu kadının serzenişlerine de kulak verdi. Üniversite mezunu olmasına rağmen işsiz olduğunu belirten genç kadına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Merkez Türkiye’ isimli vizyon projesini anlatan Tümer, “Sayın Genel Başkanımızın ‘yüzyılın projesi’ olarak tanıttığı ‘Anadolu’da mega kent’ projesi 200 milyar dolarlık yatırımı kapsıyor. Bu proje ile 2 milyon 200 bin istihdam olanağı sağlanacak. Üniversite mezunlarımızdan 15 bini yurt dışına eğitim ve istihdam için gönderilecek” dedi.
“HAK ETTİĞİNİZ EKMEĞİ YİYECEKSİNİZ”
Pazar yerindeki esnafların sıcak-soğuk demeden vatandaşa sunduğu hizmet için teşekkür eden Tümer, “Bu ürünleri sofralarımızla buluşturana kadar birçok sorunla karşılaşıyorsunuz. Ne siz ne de tarlada çalışan kardeşlerimiz tarım sektöründeki yüksek girdilerden dolayı hakkını alabiliyor. CHP iktidarında tüm bu sorunlara çözüm üreteceğiz. Herkes hak ettiğini alacak. Herkes hakkı olan ekmeği yiyecek” şeklinde konuştu.