Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Züflikar İnönü Tümer, taraflı ve partili bir cumhurbaşkanının 80 milyon insanı kucaklamasının mümkün olamayacağını vurguladı. 16 Nisan’da gerçekleşecek ‘Başkanlık Sistemi’ referandum çalışmalarını programlı bir şekilde sürdüren Tümer, ilçe turlarına İmamoğlu’nu da ekledi.

“ESNAF, KAN AĞLIYOR”
İlçe Başkanı Kasım Karaköse ve parti yöneticileriyle birlikte İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tümer, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla görüştü.
Türkiye’nin 15 yıldır kötü yönetildiğini, iktidar tarafından ayrıştırıcı bir dil kullanıldığını, esnaf ve sanatkarın son 20 yılın en kötü günlerini yaşadığını kaydeden Tümer, işsizliğin de tavan yaptığını kaydetti.


“NORMALE DÖNMELİYİZ”

“Türkiye, iyiye mi gidiyor, kötüye mi gidiyor? Siz karar verin” şeklinde konuşan Tümer, “Eşinizle çocuğunuzla ‘nereye gidiyoruz’ diye sorgulayın. Ülkemizin normale dönmesi, kendine gelmesi için birilerine dur dememiz gerektiğini göreceksiniz. Çiftçimiz, köylümüz kendi kaynaklarını, suyunu kullanamıyor. İşsizlik almış başını gitmiş. Bazıları çıkmış bize tek adamlığı, başkanlık sistemini dayatıyor. Kabul etmeyin. Gel kurtul bir hayırla” dedi.